Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Tamara Ecclestone gola na fotografijama za prava životinja

Nasljednica “oktanskog carstva” Tamara Ecclestone najnovija je zvijezda provokativnih plakata i kampanje svjetske organizacije PETA-e koja se bori za prava i zaštitu životinja.
02. prosinca 2009. u 17:51 3 komentara 4 prikaza
tamara ecclestone
Foto: PETA

Nasljednica “oktanskog carstva” Tamara Ecclestone najnovija je zvijezda provokativnih plakata i kampanje svjetske organizacije PETA-e koja se bori za prava i zaštitu životinja.

Na fotografijama Tamara nosi samo narukvicu, a potpisao ih je cijenjeni Karl Grant.

 

Križem protiv krzna

Manekenka Joanna Krupa izazvala je veliku buku sudjelovanjem u najnovijoj PETA-inoj kampanji protiv krzna, na čijoj je fotografiji pozirala potpuno gola, nosivši jedino veliki križ oko vrata.

Slogan kampanje glasi: "Budi anđeo prema životinjama - posvojiti, a ne kupiti!"

Američki katolici kritiziraju iskorištavanje vjerskih simbola

Američka katolička zajednica oštro je kritizirala postupak organizacije, koja neprimjerenim korištenjem kršćanskih simbola pridobiva pažnju publike.

Poljska manekenka na kritike je odgovorila citatom pokojnog poglavara Katoličke crkve Ivana Pavla II. koji je rekao kako je "golotinja umjetnost te samo jedan od načina kako prikazati lijepo tijelo koje je Bog stvorio".

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • marin_11:

    Ja obožavam patke - posebno pekinške , tako da ću ove godine osobno spremiti 5-6 komada u pećnicu.

  • mile-pile:

    Ovo je ipak, priznaće te- PRAZNIK ZA OČI.

  • goran vrtaric:

    Nista protiv, lijepa , pametna , bogata, a najvaznije NASA DJEVOJKA, i Hrvatska se treba ponositi sa njom, ja se iako ju osobno ne poznajem ponosim, jer to je nasa ljepota, ne strana. A ja cu ove godine uprkos tome ... prikaži još! zaklati 4 svinje zbog ljubavi prema kulenu, kobasicama, cvarcima, krvavicama ........................