Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasljednica Formule 1

Tamara Ecclestone gola na fotografijama za prava životinja

tamara ecclestone
PETA
Autori: mk/VLM, MaČ/VLM
02.12.2009.
u 17:51

Nasljednica “oktanskog carstva” Tamara Ecclestone najnovija je zvijezda provokativnih plakata i kampanje svjetske organizacije PETA-e koja se bori za prava i zaštitu životinja.

Nasljednica “oktanskog carstva” Tamara Ecclestone najnovija je zvijezda provokativnih plakata i kampanje svjetske organizacije PETA-e koja se bori za prava i zaštitu životinja.

Na fotografijama Tamara nosi samo narukvicu, a potpisao ih je cijenjeni Karl Grant.

 

Križem protiv krzna

Manekenka Joanna Krupa izazvala je veliku buku sudjelovanjem u najnovijoj PETA-inoj kampanji protiv krzna, na čijoj je fotografiji pozirala potpuno gola, nosivši jedino veliki križ oko vrata.

Slogan kampanje glasi: "Budi anđeo prema životinjama - posvojiti, a ne kupiti!"

Američki katolici kritiziraju iskorištavanje vjerskih simbola

Američka katolička zajednica oštro je kritizirala postupak organizacije, koja neprimjerenim korištenjem kršćanskih simbola pridobiva pažnju publike.

Poljska manekenka na kritike je odgovorila citatom pokojnog poglavara Katoličke crkve Ivana Pavla II. koji je rekao kako je "golotinja umjetnost te samo jedan od načina kako prikazati lijepo tijelo koje je Bog stvorio".

Ključne riječi

Komentara 3

M1
marin_11
18:42 02.12.2009.

Ja obožavam patke - posebno pekinške , tako da ću ove godine osobno spremiti 5-6 komada u pećnicu.

MP
mile-pile
17:58 02.12.2009.

Ovo je ipak, priznaće te- PRAZNIK ZA OČI.

GV
goran vrtaric
18:12 02.12.2009.

Nista protiv, lijepa , pametna , bogata, a najvaznije NASA DJEVOJKA, i Hrvatska se treba ponositi sa njom, ja se iako ju osobno ne poznajem ponosim, jer to je nasa ljepota, ne strana. A ja cu ove godine uprkos tome zaklati 4 svinje zbog ljubavi prema kulenu, kobasicama, cvarcima, krvavicama ........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije