Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svjetski dan pčela proslavljen na APIVITA način!

Svjetski dan pčela
Foto: Apivita
1/14
24.05.2024.
u 09:48

Svjetski dan pčela obilježava se 20. svibnja, te smo imali zadovoljstvo biti dio nevjerojatnog događaja posvećenog pčelama, a sve to zahvaljujući brandu APIVITA. Ovaj dan posvećen pčelama održan je na predivnoj lokaciji Lemon Market u Zagrebu, koja je poslužila kao savršena kulisa za prekrasan i hvale vrijedan event, na kojem su se okupili brojni poslovni partneri, mediji i influenceri.

APIVITA (APIS = pčela i VITA = život), što znači "život pčela", u svaki od svojih proizvoda ugrađuje svoju strast, svoje vrijednosti i svoju viziju ljepote koja poštuje prirodu i ljude i koja promiče etički i zeleniji način poslovanja, razmišljanje, život i poduzetništvo. APIVITA je društveno odgovorna korporacija koja nudi učinkovita rješenja za ljepotu lica, kose i tijela, bazirana na pčelinjim proizvodima, ekstraktima jedinstvenih grčkih biljaka, organskih eteričnih ulja te vrhunskom patentiranom tehnologijom.

Foto: Apivita

Apivita slijedi kállos stil života, s uporištima u cjelokupnoj ljepoti, ravnoteži, dobrobiti i visokoj estetskoj vrijednosti. Baza svih Apivita proizvoda je botanička infuzija koja mijenja običnu vodu, čime se osigurava da sama baza već ima mnoge prednosti. Stručni tim Apivita kozmetologa i biokemičara svaki dan radi na pronalaženju najnovijih inovacija, poput patentirane metode ekstrakcije propolisa ili nove tehnike inkapsulacije matične mliječi. U kombinaciji, ovi pristupi rezultiraju iznimno učinkovitom prirodnom kozmetikom s potpunom znanstvenom pozadinom, pružajući i osjećaj dobrobiti i učinkovite rezultate.

Foto: Apivita

APIVITA se odnosi na cijeli životni stil, način razmišljanja i visoke vrijednosti. APIVITA se bavi ljepotom, ali ne samo vanjskom ljepotom već ljepotom uma, ljepotom duše i ljepotom srca. Izuzetno puno ulaže u edukaciju mlađih naraštaja o važnosti pčela i njihovoj ulozi u zaštiti prirode i čovječanstva. Iz ovog razloga, APIVITA se pridružila globalnoj mreži „1% za planet“ dajući izravno 1% prihoda globalnoj organizaciji koja štiti pčele i biološku raznolikost.

Također važno je naglasiti da ovaj svjetski poznati brand prirodne kozmetike ponosno posjeduje certifikat „B Corp“ i na temelju toga spada u jednu od tri najbolje tvrtke na svijetu po zaštiti okoliša, te ispunjava najviše standarde društvene i ekološke učinkovitosti, javne transparentnosti i pravne odgovornosti.

Foto: Apivita

Ovaj događaj bio je prilika da se svi prisutni dodatno educiraju o ulozi pčela i njihovom nezamjenjivom doprinosu očuvanju biodiverziteta. Također za sveprisutne APIVITA je pripremila poseban poklon koji između ostalog sadrži sjeme cvjetnog mixa. Svaka biljka koju smo posadili može pridonijeti očuvanju pčelinjih staništa i osigurati im dovoljno hrane za opstanak. Važno je da svi postanemo svjesni koliko malom gestom možemo pomoći u očuvanju prirode.

Zaštitite prirodu na način na koji to radi APIVITA i njegujte se vrhunskim prirodnim proizvodima prirodne kozmetike imajući na umu da činite dobro za sebe i prirodu!

Foto: Apivita

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije