Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redateljeva treća sreća!

Svaki dan Krešo Dolenčić posjećuje suprugu i sina

Kresimir Dolenčić
07.01.2010.
u 15:52

Redateljeva supruga Ana rodila je malenog Petra u ponedjeljak carskim rezom, a Dolenčić je baš kao i kad su se rodili Marta i Đuro i ovaj put prisustvovao porođaju.

Sitno broji redatelj Krešimir Dolenčić i njegova djeca, kćer Marta i sin Đuro, do povratka kući supruge Ane i novog člana obitelji – sina Petra. Ana je njihovo treće dijete rodila u ponedjeljak, carskim rezom, a kako oporavak ipak traje nešto duže, Krešo i djeca nadaju se kako će cijela obitelj biti na okupu već u ponedjeljak.

– I Đuro i Marta su presretni. Oboje jedva čekaju da im brat dođe kući. Svoje emocije ne mogu riječima opisati. Svaki dan idem u bolnicu i jedva čekam da ih puste doma – govori Krešo.

Baš kao i kad su se rodili Marta i Đuro, i ovog je puta redatelj prisustvovao porođaju. Hrabro se držao, a kad je svoje treće dijete prvi put uzeo na ruke, emocije su ga preplavile.

– Ljubavi uvijek ima dovoljno, za sve njih. Što je više djece, ta se ljubav samo povećava. Nisam osjetio razliku od trenutka kad sam tako na rukama držao Martu i Đuru. Samo beskrajnu sreću – kaže.

Komentara 1

Avatar Svećenik
Svećenik
16:10 07.01.2010.

žena rodila, suprug je posjećuje u bolnici, što je prirodno... a novinarka se čudi ko pura dreku.... zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije