Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži savjet

Mislila da je dečko vara pa mu uzela mobitel. Evo što je pronašla

Žena
Foto: Shutterstock
1/4
06.08.2016.
u 09:40

Znala je da njezin potez nije bio ispravan, ali i postala vrlo ljutita jer je njezin dečko aktivan na stranici za upoznavanje partnera

Kad počnemo sumnjati u partnerovo ponašanje, često nam na pamet padne ideja da malo "provjerimo" njegov mobitel. I u najstabilnijim vezama dolazi do prijevare, a ovaj potez način je da pokušamo umiriti savjest. Ipak, neki smatraju da nije u redu provjeravati partnerov mobitel bez njegova znanja. 

Korisnica Reditta rampaign_nation u vezi je 5,5 godina, a posljednje dvije godine njezin partner jako je pazio na svoj mobitel. Čak i kad bi trebala nečiji broj, dečko joj nije htio dati uređaj, pa je postala vrlo sumnjičava. Jednom prilikom, dok je njezin partner spavao, uzela mu je mobitel i doznala da koristi stranicu za upoznavanje partnera Plenty of Fish. 

Znala je da njezin potez nije bio ispravan, ali i postala vrlo ljutita jer je njezin dečko aktivan na stranici, kako piše Mirror"Često je koristi. Platio je i pretplatu na tri mjeseca", napisala je zabrinuta djevojka na Redditu i potražila savjet drugih korisnica. 

"Slično mi se dogodilo s bivšim zaručnikom. Zajedno smo bili osam godina, a zatim sam saznala da je posljednje tri godine imao niz online afera", napisala je KinksMcGee. 

Poručila joj je da ga napusti kad bude u mogućnosti, a da i prekinu kad riješe sve oko "afere".

"Ako ti dečko koristi stranicu za upoznavanje ljudi, vrlo je vjerojatno da testira što se nalazi na 'tržištu'. Na tvom mjestu preispitala bih vašu vezu", savjetovala je jedna korisnica.

Ostale žene smatraju da je rampaigin_nation pretjerala i da nije trebala "kopati" po njegovu mobitelu, nego se suočiti s dečkom. Prozvale su ovaj potez i hakiranjem zbog kojeg bi mogla snositi pravne posljedice.

>> Dečki, stvarno volimo živjeti s vama, ali ovih 10 stvari želimo da znate

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
12:33 06.08.2016.

iiii?? mislila je da je vara ali zapravo je ne vara??? pa šta je pronašla??? možda dokaz kao neku blesavu aplikaciju i u njoj što- ništ? :P kolko štiva, a ništ rečenoga

Avatar Frano1
Frano1
12:19 06.08.2016.

I?

EK
ek884
13:43 06.08.2016.

ovo je tako svakodnevna stvar i zaista nas se ne tiče, ako želim ovakve vijesti nazvat ću kumu na selu pa nek mi ispriča šta se događa tamo i u okolini ili upalit sapunjaru ali stvarno d o s t a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije