Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Suhi šampon spas ili zadnji izbor? Pogledajte što će 'napraviti' vašoj kosi

Suhi šampon
Foto: screenshot/youtube
1/2
26.07.2015.
u 08:15

I dok su neke žene protivnice ovog poteza, mnoge će za suhi šampon u "kriznim situacijama" dati sve.

Gužva, nedostatak vremena i kaos na vlasištu.

Može se tako sumirati situacija kada mnoge žene posežu za brzim i jednostavnim rješenjem  u obliku "hitne pomoći"- suhi šampon.

I dok su neke žene protivnice ovog poteza, mnoge će za suhi šampon u "kriznim situacijama" dati sve.

Uz mnoge savjete kako ga koristiti da dobijete volumen, kako ga pravilno nanijeti za što učinkovitiji rezultat na Youtubeu naći ćete i snimku testa koja prikazuje kako kosa izgleda prije i poslije upotrebe suhog šampona za kosu.

Ovaj mega popularni proizvod kojeg obožavaju žene diljem svijeta, razvijen je u Sjedinjenim državama prije 50-ak godina, a ako ga još iste isprobali, pogledajte video i doznajte - isplati li se!

 

>>Ovo su pogreške koje radite sa svojom kosom

Ključne riječi

Komentara 2

ČO
čokoladica
19:08 25.07.2015.

malo pudera za bebinu guzu, vlazan rucnik i cesalj i woolaaa kosa ko nova..i tako izdrzim 5-6 dana bez pranja

SA
samoborka
11:22 26.07.2015.

Kako ukloniš ostatke (bijeli trag) iz kose čokoladice? Ja se bojim da bi se meni vidjeli bijeli ostaci pudera pošto imam crnu kosu, I još k tome dugu(što je duža, pretpostavljam da je iščešljavanje teže) pa nikako da se usudim isprobati to s puderom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije