Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Stručnjakinja otkrila najčešću grešku kod pranja kose: Uvijek trebate šamponirati dva puta!

shutterstock
18.02.2021.
u 07:00

Njezina objava brzo je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su otkrili kako im je pomogao njezin savjet.

Pranje kose je vještina koju je većina ljudi savladala dok su bili djeca, ali jedna frizerka tvrdi da većina nas to radi pogrešno, kako piše Mirror. Korisnica Twittera @Felicityynicole podijelila je kako zaista trebate koristiti šampon i objasnila zašto je to važno za zdravlje i izgled naše kose.

Naime, mnogi ne znaju da tijekom pranja kose, šampon treba koristiti dva puta, a ne samo jednom. - Prvi put će očistiti kosu od svih ulja i nakupljenih proizvoda, tako da kad to učinite drugi put, šampon zapravo može učiniti ono čemu je namijenjen - objasnila je.

Zlatokosa u stvarnom životu: Njenu kosu od dva metra muškarci žele pomirisati:

1/1

Također, šampon treba nanijeti samo na vlasište. Kad ispirete kosu, proći će kroz sredinu i krajeve. Zatim nanesite regenerator samo na sredinu i krajeve kose, a prstima ili širokim češljem raščešljajte kosu.

Na kraju je dodala da bi se kosa trebala prati najviše dva do tri puta tjedno, jer bi previše pranja moglo uzrokovati nakupljanje i oštećenje kose.

Njezina objava brzo je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi su otkrili kako im je pomogao njezin savjet. - Vidjela sam ovo jučer i isprobala tijekom pranja kose. Ne mogu vjerovati kakva razlika! - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu":

Ključne riječi

Komentara 5

VI
Vito
07:45 18.02.2021.

Je, dva puta je dvaputa.

DU
Deleted user
09:13 18.02.2021.

Ili dok ne otpadne kosa od te silne kemije

AU
austrougarskigeneral
18:10 18.02.2021.

da i dobro protrljati kosu 2 puta,, sta vise sampona to bolje za kosu i manje peruti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije