Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Stručnjakinja otkrila: Evo zašto ste preumorni za seks i kako to promijeniti

shutterstock
25.09.2021.
u 20:25

Ponekad nam svakodnevne obaveze i stresovi iscrpljuju energiju, ali važno je znati kako se s time nositi

Svakodnevne obaveze, posao, stres… Sve to utječe na naše raspoloženje, pa tako i na seksualni život i želju za seksom. Mnogi parovi često nemaju vremena da održavaju svoj seksualni život, a glavni razlog tome je umor. Stoga je stručnjakinja za seks Psalm Isadora za MindBodyGreen objasnila koji su najčešći uzroci umora i kako to popraviti.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Prvo, važno je pogledati što bi mogao biti uzrok stresa i nedostatka energije, a kako biste otkrili zašto se tako osjećate, postavite si ovih šest pitanja:

1. Pijete li najmanje osam čaša vode dnevno?
2. Jedete li neprerađenu, zdravu i cjelovitu hranu?
3. Vježbate li barem tri puta tjedno?
4. Spavate li osam sati po noći?
5. Imate li zdrave načine za suočavanje sa stresom?
6. Imate li vremena za male užitke tijekom dana?

Ako ste na većinu tih pitanja odgovorili "ne", u tome leži vaš problem. Naime, seks je odraz općeg zdravlja. Morate se fizički brinuti o sebi zdravim načinom života kako biste imali energije, pozitivnosti i spremnosti s lakoćom se nositi sa svakodnevnim životnim stresovima.

Kako nadoknaditi energiju i poboljšati seksualni nagon?

Izbacite prerađenu hranu, mliječne proizvode i šećer te smanjite alkohol što je više moguće. Dodajte zdravije masti, poput avokada i kokosovog ulja. Vidjet ćete trenutni porast svoje energije -  unutar i izvan spavaće sobe.

Vježba će osloboditi vaše kemikalije (serotonin, dopamin i testosteron), koje povećavaju seksualni nagon, daju više energije i stvaraju sretnije osjećaje. Možda se čini da vam troši energiju, ali zapravo će vam je dati više.

Ljudi rođeni na ove datume, imaju veći vjerojatnost da će postati uspješni!

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
16:45 26.09.2021.

Nece tu veza dugo ako nema exa

MM
Marljivi mrav
09:05 26.09.2021.

Ja sam to svatio ovako: "daj otkaz i preseli se u BIH gdje sve ide lagašno!"

Avatar matalan
matalan
06:52 26.09.2021.

s riječi na djela..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije