Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Balmain u H&M-u

'Stampedo' u trgovini na Cvjetnom: Trčale i grabile sve što stignu

H&M
Foto: Screenshot/24 sata
1/5
05.11.2015.
u 13:57

Na snimci se vidi kako mlade djevojke, od kojih su mnoge srednjoškolke, trče niz trgovinu i grabe sve do čega su uspjele doći.

Pravi kaos među trendsetericama u H&M-u na Cvjetnom trgu izazvao je dolazak nove kolekcije francuske modne kuće Balmain, što pokazuje i snimka "stampeda u trgovini" koju je objavio 24 sata

Na snimci se vidi kako mlade djevojke, od kojih su mnoge srednjoškolke, trče niz trgovinu i grabe sve do čega su uspjele doći.

Riječ je o ekskluzivnoj kolekciji koju su promovirale popularne manekenke Gigi Hadid, Kendall Jenner i Jourdan Dunn.

>>Severina prva uskočila u Balmain, Zagrepčani od rane zore čekali u redu

Komentara 21

Avatar Abcda
Abcda
14:05 05.11.2015.

Koja smo mi sminkerska nacija , fuj ! A kao kopa se po kontejnerima ? Nama je najvaznije kako tko izgleda i koja kola vozi.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:10 05.11.2015.

Kao nema love, jeli?

TO
tonka3
14:06 05.11.2015.

da ne povjerujes!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije