Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Spavati u kino dvorani? Moguće je

Dormeo ekipa već razmišlja što bi zanimljivo sljedeće godine mogla pripremiti svojim vjernim spavačima, a do tada – ne zaboravite koliko je san važan za svaki aspekt života!
15. ožujka 2019. u 16:38 229 prikaza
Dormeo
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/13

Kao i svake godine do sada, Dormeo je i ovaj put na poseban način obilježio Svjetski dan spavanja.
Nastavno na već ranije objavljeni neobičan natječaj za posao, prema kojem izabrane profesionalne spavalice za 4 sata sna dobivaju čak 1.000 kn, Dormeo je na sam Svjetski dan spavanja, 15. ožujka, napravio niz neočekivanih evenata.

Dan je započeo panelom u CineStar Arena Gold Class dvorani na kojem su korisne savjete i činjenice o važnosti sna nesebično podijelili Dormeo ambasadorica Mirna Medaković Stepinac i stručnjaci, profesori psihologije i mentalni treneri Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek, prim. Andrej Radić, dr. med., specijalist ortoped, FEBOT, edukatorica prodajnog osoblja Top Shop-a Dubravka Jagarinec i Lana Leitner, Dormeo brand managerica.

Dormeo | Autor : Promo Foto: Promo

Tom prilikom, Dormeo je cijelu dvoranu na jedan dan pretvorio u pravu spavaonicu, a u ovom iskustvu, iz udobnosti naslonjača, na Dormeo jastucima i pokrivačima uživali su Sandra Bagarić, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, Ana Miščević, Hrvoje Kečkeš, Žanamari Perčić i Antonija Šola te brojni drugi Dormeo suradnici.

Uz to, Dormeo je na Svjetski dan spavanja održao obećanje i zaista zaposlio Dormeo spavalice koje su spavale na lokacijama:  CineStar Arena Gold Class dvorana, Arena shopping centar u Dormeo sleep šatoru te u Top Shop dućanu u centru Zagreba.
Dormeo | Autor : Promo Foto: Promo

Povjerenja u brand Dormeo ne nedostaje, kao niti zadovoljnih potrošača, a zanimljiva je i činjenica kako svaki treći stanovnik Hrvatske ima barem jedan Dormeo proizvod, dok čak pola milijuna Hrvata spava na Dormeo nadmadracu. Dormeo ekipa već razmišlja što bi zanimljivo sljedeće godine mogla pripremiti svojim vjernim spavačima, a do tada – ne zaboravite koliko je san važan za svaki aspekt života!

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša