Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Spavala sam s bivšim dečkom i sada se bojim da sam ostala trudna'

shutterstock
23.12.2021.
u 19:34

Ne zna što napraviti jer ima samo 16 godina i boji se da će si uništiti život.

– Imala sam seks sa svojim bivšim i sada sam možda trudna. Moj bivši ostavio me preko poruke. Preboljela sam ga, ali onda smo oboje otišli na istu zabavu jednog vikenda. Napio se i stalno se ispričavao. Spavala sam s njim u jednoj od spavaćih soba – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Sljedećeg dana je rekao da je pogriješio i ponovno prekinuo njihovu vezu. Prijatelji su je savjetovali da ga treba zaboraviti, ali sad joj menstruacija kasni i boji se da je ostala trudna. Ne zna što napraviti jer ima samo 16 godina i boji se da će si uništiti život.

– Pokušajte ne paničariti, već napravite test na trudnoću što prije. Ne svađajte se s bivšim dečkom dok ne znate s čime imate posla. Ako je moguće, zamolite mamu za pomoć. Možete također zvati linije za pomoć mladim majkama kako biste razgovarali s nekim nepristranim – odgovorila joj je Deidre.

Nedostaje vam energije kroz dan? Pojačajte je s ovim stvarima - umjesto nekoliko šalica kave:

Komentara 6

DU
Deleted user
22:22 23.12.2021.

Dite je uvik Božji dar.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:20 23.12.2021.

Sad vidim da piše da je "spavala s bivšim dečkom". Ak je spavala onda nije mogla postati noseća.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
23:39 23.12.2021.

Poslije j..... nema kajanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije