Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znala da će se tako osjećati

Smršavila je 45 kilograma: ‘Nisam bila sretna s težinom nakon mršavljenja!'

Tik Tok
12.05.2023.
u 12:30

Objasnila je da joj se nije svidjela njezina najmanja težina, iako je o tome sanjala godinama

TikTokerica Ali Olson (@alimichelleolson) otkrila je vrijeme kada je bila psihički i fizički najslabija. Naime, kada je Ali izgubila 45 kilograma, nije bila toliko sretna koliko je mislila da će biti. Podijelila je svoju transformaciju mršavljenja u jednom videu na TikToku. Pokazala je svoje tijelo prije mršavljenja, a zatim nakon gubitka kilograma, piše The Sun.

Fitness influencerica priznala je kako je mislila da će se osjećati drugačije kada skine težinu koja joj je smetala. No, nije bila sretna. "Nitko mi nikada nije rekao... Vaša najmanja težina nije uvijek vaša najsretnija težina", rekla je u videu. Stavila je sliku sebe s najmanjom težinom u sivom sportskom grudnjaku i kratkim hlačama koje su joj jedva visile na bokovima. Nakon toga je stavila sliku kada je bila najsretnija sa svojom težinom, a ispostavilo se da je to bilo kada je izgradila mišiće. Stavila je sliku sebe u odgovarajućem svjetlosivom kompletu za vježbanje, u svojoj kućnoj teretani.

@alimichelleolson #weightlosstips #naturalweightloss #weightlossmotivation #weightlosstransformation #weightlossinspo #weightlossinspiration #weightloss #fyp #foryou #fypシ #weightlossbeforeandafter #weightlosstip #beforeandafterweightloss #weightlossprogress ♬ BILLIE EILISH. - Armani White

Široko se smiješila dok je pokazivala svoje zategnuto tijelo. Korisnici su čestitali Ali na njezinom trudu i odlučnosti da bude najbolja verzija sebe mentalno i fizički. “Izgledaš fantastično”, napisala je jedna obožavateljica. "Čestitam na tvom trudu! Tako super", uzviknuo je drugi pratitelj. Jedna ljubazna žena je primijetila: "Izgledaš fantastično! Smršaviti je tako teško... Bila si nevjerojatna." "Izgledaš tako zdravo. Dobar posao", komentirala je četvrta osoba. "Ne poznajem te, ali tako sam ponosna na tebe jer si dosljedna i odabrala sebe. U svakom slučaju izgledaš prekrasno", izjavila je još jedna žena.

Mnogi su ju pitali za savjete o mršavljenju, a bilo je i pitanja o tome kako je vratila stražnjicu nakon što je smršavjela. Ali je svima koji su bili znatiželjni preporučila dizanje utega i zdravu i uravnoteženu prehranu.

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije