Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se obazirala

Slijetanje aviona bilo joj je stresno, pa se odlučila smiriti - cigaretom: Putnici u šoku

TikTok/ beatrixtrifonova
01.09.2021.
u 15:30

"Oprostite, morate li baš sada pušiti?", čuje se kako ženu pita jedan putnik, pa u nevjerici, onako više sam za sebe, dodaje: 'Ma ti se šališ...'

Pušenje je zabranjeno na mnogim javnim mjestima, a u većini se putničkih aviona cigareta nije zapalila više od 30 godina - zabranu je još 1988. godine prvi na svojim domaćim letovima uveo SAD, a ta se praksa do kraja 1990-ih proširila po cijelom svijetu.

I premda su se u tri desetljeća s tim pomirili i najokorjeliji pušači, jedna je žena nedavno dokazala da neke još treba podsjećati...

@beatrixtrifonova

Spirit flights be like… ##flight ##spirit

♬ original sound - Beatrix Trifonova

Amerikanka Beatrix Trifonova snimila je tako nedavni incident na internacionalnom američkom letu aviona Spirit Airlinesa koji je netom prije sletio u Fort Lauderdaleu na Floridi, a snimka pokazuje neidentificiranu ženu koja sjedi na svom sjedalu i nekoliko trenutaka nakon što je avion dotakao pistu, nonšalantno pali cigaretu i puši.

Danijela Dvornik objavila fotku na kojoj pozira u badiću u 55. godini: 'Plaža je samo moja'

1/11

- Oprostite, morate li baš sada pušiti? - čuje se kako ju pita jedan putnik koji u nevjerici, onako više sam za sebe, kaže: 'Ma ti se šališ...'

Budući da ga ona potpuno ignorira, muškarac još par puta glasno zatraži da ugasi cigaretu, a kako ni na to ne reagira, autorica videa odlazi do posade aviona i prijavljuje incident.

- Stjuardese su došle do nje čim su osjetile dim, pa je pušačica, doduše nevoljko, ugasila ostatak cigarete - rekao je glasnogovornik Spirit Airlinesa za Miami Herald. 

@beatrixtrifonova

Woman getting arrested on Spirit flight for smoking! Well deserved! ##arrested on ##flight ##breakingrules ##smokingonplane ##smoking ##spiritairlines

♬ original sound - Beatrix Trifonova

Sljedeći je video Trifonova objavila pod naslovom 'Ovo se događa kad pušite u avionu', a u njemu se vide policajci kako bude ženu - koja je nakon cigarete zaspala - i govore joj da mora odmah izaći iz aviona.

Iako je prema riječima svjedoka putnica bila pijana, policajci iz okruga zračne luke rekli su da je s njima surađivala, pa su je pustili samo s opomenom.

Urnebesan prizor: Zlatna retriverica uhvaćena kako obavlja nuždu na wc-školjci!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije