Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Editorijal

Seksi plesačica Naomi Campbell zna kako privući pozornost

naomi campbell
Foto: Schon Magazine
1/6
18.07.2012.
u 00:01

Časopis Schon ništa ne prepušta slučaju - za 18. naslovnicu angažirali su "crnu panteru" koju je snimila legendarna ikona Ellen von Unwerth

Da su supermodeli koji su žarili i palili modnom scenom osamdesetih i devedesetih godina aktualni i danas te da su glavni aduti koji zajamčeno prodaju časopise i odjeću, svi već znaju.

Tako je časopis Schon za 18. naslovnicu odlučio angažirati 42-godišnju Naomi Campbell koja je trenutačno zaštitno lice jesenske kampanje modnog brenda Pinko. A sudeći prema blještavom editorijalu, "crna pantera" nije uredništvo časopisa, a ni nas čitatelje, ostavila ravnodušnim.

Na snimanju, pod fotografskom palicom legendarne Ellen von Unwerth (žena koja je proslavila Claudiju Schiffer prije 20 godina kad ju je snimila za Guessovu kampanju), Naomi nam je još jedanput opravdala svoj nadimak koji je prati već dugi niz godina.

Iako joj transformacija (ovog puta pripala joj je uloga "showgirl") nikad nije bila problem na modnim snimanjima, ovog su puta usprkos perikama u boji i izazovnim kostimima do izražaja došle njezine seksepilne duge noge. A da vas "crna pantera" doista neće ostaviti ravnodušnima, uvjerite se sami.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije