Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sasvim novi - ION generation kombinirani hladnjaci iz Gorenja

Gorenje (1)
Foto: Gorenje
1/9
PR
Autor
PR članak
05.07.2013.
u 09:00

Hrana ostaje dulje svježa i zdrava zahvaljujući naprednom sustavu IonAir

Gorenje ponosno predstavlja svoju novu generaciju kombiniranih hladnjaka stvorenih u savršenom skladu s prirodom i imajući na umu prvenstveno vaše dobro zdravlje. ION generation hladnjaci rezultat su pomnog razmatranja stvarnih potreba korisnika i prirodnih procesa koji, kada se udruže, održavaju hranu dugotrajno svježom i zdravom.

Od najnovijih pametnih životnih rješenja, Gorenje je posegnulo za najboljim što priroda može pružiti, upotrijebivši anione koji čiste zrak kao dio vrhunski učinkovitog postupka poznatog kao ionizacija. Čišćenjem zraka i punim obogaćivanjem kisika u njemu, ovi anioni pomažu u stvaranju idealne mikroklime koja će unutar hladnjaka održavati hranu svježom i zdravom. Tehnologija IonAir, koja uklanja do 95 % mikroorganizama, integrirana je u svaku liniju nove generacije hladnjaka – Essential, Advanced i Superior.

Svake se godine velika količina hrane baca zahvaljujući nepravilnom pohranjivanju i posljedičnom kvarenju. Hladnjaci ION generation omogućavaju idealno rješenje: optimalne temperature kombinirane s djelovanjem aniona, te time stvaraju idealan okoliš za pohranjivanje i brigu za hranu, te njeno održavanje svježom i bez bakterija i to puno dulje od bilo kojih uobičajenih sustava.

Svježe i zdravo koliko je moguće
Održavajući našu hranu zdravom čuvamo i svoje vlastito zdravlje. Maksimalnu zaštitu hrane omogućava trostruki sustav koji čine IonAir, MultiFlow 360° i NoFrost Plus. Multiflow 360° je sustav pojačane ventilacije koji upuhuje svježi zrak kroz 14 ventilacijskih otvora kako bi se održala ravnomjerna, konstantna temperatura na svakoj pojedinačnoj polici. Tehnologija NoFrost Plus u potpunosti sprječava nakupljanje inja na hrani i leda u unutrašnjosti zamrzivača. Povrh toga, ona sprječava isušivanje hrane u odjeljku hladnjaka tako što ju održava svježom i vlažnom. Ovaj sustav ugrađen je u većinu modela, dok pojedini modeli nude IonAir s dinamičkim hlađenjem i tehnologiju FrostLess, još jednim pametnim svojstvom koje smanjuje oboje, stvaranje leda i potrebu za ručnim odleđivanjem.

Prava temperatura – u svakom kutku hladnjaka
Mnoštvo drugih svojstava doprinosi maksimalnoj svježini hrane. Svaki model nove generacije poboljšan je za izvanrednu izvlačivu ladicu za povrće CrispZone koja održava optimalnu vlagu i prima do 36 l svježeg voća, povrća i drugih namirnica. Također, profesionalno, posebno brzo zamrzavanje u ladici XtremeFreeze linije Superior sačuvat će vitamine, minerale i hranjive tvari u zamrznutoj hrani tako što ih zamrzne dvostruko brže. Druga pametna svojstva za održavanje hrane svježom uključuju funkciju brzog hlađenja SuperCool, posebno korisnu kod popunjavanja hladnjaka nakon velike nabavke; ili ladica ZeroZone u odjeljku hladnjaka za pohranjivanje mesa i ribe kod kritičnih 0 °C.

Jedinstvena senzorska tehnologija iz Gorenja
Gorenje se posebno ponosi svojim jedinstvenim pametnim i prilagodljivim hladnjacima koji naprednom senzorskom tehnologijom AdaptCool prate navike korisnika i odgovarajuće prilagođavaju djelovanje održavajući na taj način ravnomjerne, stalne temperature unutar hladnjaka. Ova napredna tehnologija pomaže duljem održavanju hrane svježom, sprječava neželjeno zagrijavanje hrane i štedi energiju tako što svoj rad prilagođava svakom pojedinačnom domaćinstvu i njegovim potrebama.

Dizajn prilagođen korisniku
Uz brigu za svježinu i zdravlje, današnji potrošači očekuju i funkcionalnost i jednostavno djelovanje. Gorenje je na takva očekivanja odgovorilo nizom pametnih, korisniku prilagođenih funkcija kao što su izvlačive police PullOut od kojih svaka može nositi 22 kg hrane. Princip SimpleSlide omogućava lako pomicanje polica u vratima gore i dolje, s podešavanjem u više točaka, a funkcija SlotIn omogućava fleksibilno, lako otvaranje vrata, čak i onda kada je hladnjak smješten tik do zida ili do drugog aparata. Ova svojstva, kao i više drugih, dio su nastojanja za boljim iskustvima življenja i stanovanja.

Neka bude zeleno
S rastućim interesom za ekologiju i činjenjem dobroga za okoliš, Gorenje radi na pronalaženju novih putova štednje kako energije tako i novca. Pošto hladnjaci troše puno energije, nastojali smo učiniti ih što je moguće više učinkovitima. Svi ION generation hladnjaci ponose se visokim energetskim razredima, od A+ do A+++. Jedno od “zelenih” karakteristika je i inverterskih kompresor koji podešava djelovanje u skladu s temperaturom, a može uštedjeti i do 50 % energije. Druga napredna “zelena” svojstva su program EcoMode koji štedi energiju kada ste duže vremena izvan kuće i fina i učinkovita LED rasvjeta koja je ugodna oku ali i novčaniku.

Ova izuzetna svojstva nude se u trima linijama Gorenjevih novih hladnjaka – Essential, Advanced i Superior. Svaka će linija jednako iznenaditi i impresionirati sofisticiranim dizajnom i nizom svojstava koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za hlađenjem i potpunijem načinu života. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?