Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Samo za hrabre muškarce: stiže miris s potpisom Andreja Pejića

andrej pejic (1)
arhiva
26.01.2012.
u 14:00

Andrej Pejić postao je zaštitno lice muškog mirisa Kokoriko s potpisom Jean Paula Gaultiera

Konačno je i službeno - Andrej Pejić postao je zaštitno lice muškog mirisa Kokoriko s potpisom Jean Paula Gaultiera.

Francuski dizajner jedan je od najvećih ljubitelja Pejićeva lika i djela te je bio prvi koji mu je dao glavnu 'ulogu' na svojim revijama. Kampanja za novi miris samo je logični nastavak njihove suradnje.

Androginog manekena bosanskog podrijetla Andreja Pejića ne treba puno predstavljati. Nakon što je snimio mnogobrojne kampanje s manekenkama poput Lare Stone i Karoline Kurkove, odradio brojne editorijale, nosio revije najpoznatijih dizajnera, postao zaštitno lice za push-up grudnjake nizozemskog branda Hema, a prodaje i majice s vlastitim likom, na red je došla i kampanja za parfem. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije