Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moda i zdravlje idu zajedno

S modernom futrolicom za mobitel sigurni ste od štetnih zračenja

galko
08.11.2009.
u 18:25

Modna kuća Galko na tržište je lansirala futrolicu za mobitel koja ima antiradijacijsku zaštitu. Njome se neutralizira štetno djelovanje mobitela.

Mobitel u prosjeku nosimo i 12 sati. Sve to vrijeme on zračenjem narušava naše bioenergetsko polje, što vodi obolijevanju. Modna kuća Galko na tržište je lansirala futrolicu za mobitel koja ima antiradijacijsku zaštitu.

 Noseći mobitel u toj futroli uvelike se štitite od zračenja.

Za taj jedinstveni proizvod zaslužan je inženjer elektrotehnike Alen Blažević koji je, u suradnji s liječnicima, proučavao štetno djelovanje telefoniranja.

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:46 08.11.2009.

Ova je reklama netočna, glupa i iznimno opasna. Još uvijek nije poznat način neutralizacije štetnog zračenje mobitela. Ono se eventualno može smanjiti, ali se neutralizirati ne može. Posebno je neodgovoran sugestivan naslov koji roditelje može navesti na zaključak da mobitel u «čudotvornoj futroli» nije opasan za djecu.

OB
-obrisani-
18:41 08.11.2009.

Nosite takodjer negdje u djepu futrolicu napravljenu od gume. upotrebom te gumice sigurno ne ce te zatrudjeti ...

ZI
Ziggy313
19:12 08.11.2009.

Kakva glupost! Pa mobitel kad radi mora emitirati elektromagnetske valove. Inače ga repetitor ne bi \"čuo\". Jedina prava zaštita bi bio metalni Faradayev kavez, ali onda bi mobitel bio \"gluh i nijem\", tj. beskoristan. Ovo je čista \"mužnja\" love od neukih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije