Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Riješila sam se svih bora u 21 dan – sada izgledam kao vlastita kći! Tko bi rekao da će biti tako jednostavno!

Bore
28.08.2021.
u 08:00

„Osjećam se dobrih 30 godina mlađe, a osim toga ponovno sam se udala i našla sreću. A mislila sam da me u životu ne čeka više ništa dobro“, kaže Dragica Bačić (63 g.) iz Novske. Gospođa Dragica je jedna od prvih žena u Hrvatskoj koja je isprobala formulu poznatu kao „japanska tajna mladosti“. Otkrijte tajnu formule koja je gospođu Dragicu oslobodila bora i koja može pomoći i Vama.

Proteklih godina užasno sam se zapustila. Bore su mi bile poput izoranog polja. Uz to, lice mi je opalo, izgubilo prijašnji oblik. Koža mi se tako objesila da kad bih se uhvatila za obraz, mogla sam je rastegnuti za nekoliko centimetara. Povrh svega, moja je koža imala ružnu, zemljanu boju.

Sve zbog drame koju sam doživjela prije 13 godina...

Moj suprug Tomislav iznenada je umro od srčanog udara nedugo nakon mog 50. rođendana. Nakon njegove smrti, jedva sam se oporavila, ali i dalje sam vodila naš mali poslić, trgovinu s povrćem. Radila sam kao vol, danju i noću. Sav je taj trud utjecao na moj izgled. Sve noću ispušene cigarete, rad na otvorenom, stres... i stalna čežnja za Tomislavom, plakanje u jastuk. Nakon nekoliko mjeseci takvog života, izgledala sam dobrih 20 godina starije.

Htjela sam si oduzeti par godina, ali samo sam bacila novac niz vodu

Moja borba je počela. Odlučila sam se za injekcije s botoksom. Uzela sam zajam za to jer si nisam mogla priuštiti takav trošak. Nažalost, doživjela sam samo bol. Što je gore, nakon što su oteklina i modrice prošle, niti polovica mojih bora nije nestala! Pored toga, nakon postupka, kapci i kutovi usta počeli su mi se spuštati. A na mjestu ubrizgavanja kiseline ostale su popucale krvne žile.

Bore su nestale kao rukom odnesene

Tada mi je kolegica preporučila ovu metodu. Njezin sin donio mi je iz delegacije u Tokiju formulu na bazi 24-karatnog zlata. Izumio ju je profesor koji je svoju ženu želio osloboditi strašnih ožiljaka nakon nesreće. A tom prilikom smislio je preparat koji uklanja sve bore u 21 dan.

Prve večeri nakon nanošenja lifting formule na lice, osjetila sam lagane, ugodne trnke. Kad sam ujutro ustala, zanijemila sam. Brazde od pušenja cigara koje mi godinama kvare gornju usnu kao da je netko doslovno ispeglao. Bore oko očiju – isto.

Pomladila sam kožu za dobrih 30 godina u 21 dan

Osjetila sam da mi je koža fino napeta, ugodna na dodir. Pore ​​koje su prije izgledale kao krateri na mjesecu, postale su sićušne, gotovo nevidljive. Nakon 21 dan tretmana, na mom licu nije bilo niti jedne bore. Doslovno, kao da mi je netko vratio kožu prije 20 godina – samo ljepšu, bez prištića. Osim toga, lice je poprimilo izrazit oblik – kao nakon liftinga lica, ali sve se dogodilo prirodno.

Sreća se može naći u svakoj dobi

Ljubo mi se počeo udvarati, ali u početku sam ga odbijala. – Što će mi to? Dobro mi je i kad sam sama – govorila sam si. Ali Ljubo je bio uporan. – Želiš mi osvjetljavati put do kraja života, moja zvijezdo? – upitao je klečeći u hodniku. Ostala sam bez riječi od čuđenja. Ali napokon sam uspjela reći jednu – da.

A pomislite da bih propustila tako veliku šansu za sreću da nisam koristila lifting formulu. Jer sreća nam može doći u bilo kojoj dobi. Samo joj treba otvoriti kad pokuca na naša vrata.

Riješite se svih bora i u 21 dan postignite savršeno čvrstu kožu u 21 dan >>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije