Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u McDonald'su

Pronašli ostatke maske u pilećim medaljonima: Kći (6) mi se gotovo ugušila!

Facebook
06.08.2020.
u 12:30

Odmah je podijelila svoje iskustvo na Facebooku, a ljudi su ostali zgroženi ovakvom pogreškom restorana.

Osoblje u restoranima brze hrane, McDonald's, mora nositi zaštitnu masku tijekom pripreme i posluživanja hrane, ali u jednom od restorana u Velikoj Britaniji dogodila se nezgoda s maskom koja je mušteriju. u najmanju ruku, šokirala.

Kako prenosi news.co.au., Laura Arber otišla je s djecom u McDonald's i naručila 20 pilećih medaljona, a šok je uslijedio kada su počeli jesti. Šestogodišnja kći počela se gušiti, a Laura joj je gurnula prste u grlo i izvukla komadić plave tkanine. Bila je to zaštitna maska za lice! "Prvo nisam mislila da se maska nalazila u nuggetsima, ali kada sam pogledala u kutiju, vidjela sam da je ima još."

Foto: Daniel Pavlić

Jedan je korisnik TikToka uspio otkriti recept umaka koji se nalazi u Big Macu: Evo kako ga pripremiti.

Ljuta i šokirana, Laura je odmah fotografiju podijelila na Facebooku i upozorila ljude da budu oprezni. "Moja kći mogla se ugušiti zbog ovoga!"

Arbor je zatim otišla u McDonald's i tražila razgovor s voditeljem koji se u ime cijelog restorana ispričao za ovaj incident. 

Komentara 2

ST
sttipe
16:40 06.08.2020.

Dobro da nije kacigu ili naoćale, i to moramo nositi na mistima di to apsolutno nije potreba!!! Zato jer direktorima potplaćeni radnici "ozbiljnije izgledaju" u dugim rukavima i punoj ratnoj opremi!!! Na +52s.c.!!! Kad kojeg strefi, svi se prave mutavi, ne povezuju namjerno takvo odjevanje s nikakvim zdravstvenim problemima. To nije briga za radnika, to je maltretiranje radnika.

BU
burza
13:14 06.08.2020.

Mamice kuhaj djetetu zdravu hranu a ne sopaj je tim stvarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije