Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPAZITE I VI

Šokirala se kad je vidjela plijesan na tamponima: 'Osjećam se zgroženo i odvratno'

@AllisonSmith/Facebook
23.12.2019.
u 19:45

Ova mlada majka ostala je u šoku kada je vidjela da su joj tamponi zagađeni.

Allison Smith iz Vernona u Kanadi otkrila je kako je koristila prljave i pljesnive tampone nakon što su joj počeli biti prekomplicirani za koristiti. 

Allison kaže kako je pokušala iskoristiti tampon kad je shvatila da ga je teško umetnuti te ga je odlučila izvaditi iz aplikatora i ugledala na njemu crnu plijesan i žute mrlje

Zatim je otvorila i preostalih 18 u svojoj kutiji i shvatila da ih je čak 11 pljesnivo i prljavo. 
Otkrila je kako je već iskoristila 17 od sveukpuno 36 tampona iz kutije i kad je vidjela u kakvom su stanju kaže da se osjećala zgroženo i odvratno. 

Allison kaže: "Osjećam se odvratno. Postoji mogućnost da sam stavila pljesniv tampon u sebe. Ne mogu ni razmišljati o tome bez da mi ne bude loše."

Odlučila je podijeliti fotografije na svom Facebook profilu, a na kraju su bile podijeljenje više od 50.000 puta u jednom danu. 

Zatim se javila tvrtki Tampax, koja je proizvela njene tampone, koja se ispričala i rekla kako će joj poslati karticu sa 120 kuna kako bi mogla kupiti nove tampone. 
No, Allison je odlučila da više neće korsitit njihove tampone od straha da se ista stvar ne dogodi ponovno. 

Nakon što su joj druge žene savjetovale da korisiti menstrualnu čašicu, zbog sigurnosti i jer je bolje za okoliš, Allison se zahvalila i rekla da će ju isprobati. 

Tampax je na kraju rekao kako se nikad nisu sreli s ovim problemom i da su pokrenuli istragu da vide kako je došlo do zagađenja proizvoda. Također su savjetovali žene da pogledaju svoje tampone.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije