Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastrašujuće

Pronašla je nepoznatog muškarca ispod svog kreveta: 'Skrivao se u kući 4 mjeseca'

@thehodgepodgeplace
25.05.2024.
u 14:45

‘Nagnem se preko stranice kreveta. Vidim plave traperice i crne čarape kako mi vire ispod kreveta’.

Žena tvrdi da je pronašla muškarca kako se skriva u njezinoj spavaćoj sobi nakon što je ondje potajno živio četiri mjeseca. Na TikToku je podijelila je jezivu sagu u dva dijela, koja zvuči kao nešto iz horor filma, objašnjavajući kako je pronašla stranca kako se skriva ispod njenog kreveta, piše Mirror

Započinjući video s kratkom pozadinom, otkrila je da je kupila svoju prvu kuću u dobi od 26 godina i živjela tamo sa svoje dvoje djece. Radeći oko 80-90 sati tjedno, mama je ispričala da je ponekad provodila nekoliko noći u domu svojih roditelja kada su joj pomagali oko čuvanja djece.

 

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

Zbog toga bi ona i djeca obično izbivali iz svoje kuće gotovo 11 ili 12 sati dnevno, ponekad čak i duže. No, jednom prilikom, nakon što je provela noć kod svojih roditelja, vratila se u svoj dom oko 9 ujutro i zatekla muškarca kako ju je vrebao ispod kreveta.

Objasnivši da je odlučila odrijemati, skinula se i uskočila u krevet. Tada je čula neobične zvukove. ‘Čujem buku i pomislila sam: 'To mora biti miš', prisjeća se prije nego što je rekla kako ga je ponovno čula. ‘Nagnem se preko stranice kreveta. Vidim plave traperice i crne čarape kako mi vire ispod kreveta’, ispričala je.

VEZANI ČLANCI: 

Užasnuta, vrisnula je i izjurila iz svog doma, uskočila u auto i odmah pozvala policiju. Dok je bila na pozivu, navodi da je ugledala muškarca kako izlazi s ulaznih vrata njezine kuće. ‘Vidim tipa kojeg sam unajmila da mi kosi travnjak izlazi na prednja vrata’, kaže ona, dodajući da je čovjek jednostavno obuo cipele i krenuo ulicom.

Nakon što je policija stigla i provela ženu kroz kuću, ona kaže da je primijetila nekoliko detalja, uključujući rabljeno posuđe i nestale predmete. To je, kaže ona, sugeriralo da je čovjek ondje živio dugo vremena. ‘Priznao je da je živio u mojoj kući četiri mjeseca. Provaljivao je kad me nije bilo, koristio je moj tuš, igrao PlayStation mog djeteta, jeo moju hranu’, kaže ona.

VEZANI ČLANCI: 

U svom videu, kaže kako je policija potvrdila da je muškarac bio beskućnik. Međutim, ona kaže da je policija također rekla da su, kada su pretražili njegove stvari, pronašli parove donjeg rublja koje je pripadalo njoj i još nekoliko žena.

 

@thehodgepodgeplace Replying to @Halsten #squatter #storytime #part2 ♬ original sound - K♥️

Njezin video ima 1,2 milijuna pregleda, a nekoliko je korisnika željelo znati više. U nastavku priče, otkriva da je taj čovjek bio prijatelj njezina brata iz srednje škole te da je bio šest mjeseci u zatvoru zbog onoga što ja napravio. ‘Zbog toga unutra imam sigurnosne kamere usmjerene na ulaze u moju kuću i glavne stambene prostore’, rekao je jedan korisnik. Dok su neki izrazili suosjećanje s muškarcem, sugerirajući da je jednostavno beskućnik, nekoliko komentara tvrdilo je da je muškarac imao kolekciju ukradenog donjeg rublja te da su stvari mogle brzo eskalirati.

Izgubila je prsten u vodi dok je skakala s litice: ‘Išli smo ga tražiti i našli nešto sasvim drugo’

Komentara 1

MO
montello
09:39 26.05.2024.

sta je jeo njihovu hranu morala je nesto primijetiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije