Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrošila je 17 tisuća funti

Priznala je da je ovisna o botoksu: 'Sada, samo nekoliko tjedana prije svog vjenčanja, ne mogu zatvoriti oči'

Carla Bellucci
25.05.2023.
u 10:30

Ova 41-godišnja mama kaže da njezina ovisnost o botoksu znači da bi mogla izgledati poput 'Frankensteinove mlade' na svom vjenčanju koje je za samo pet tjedana.

Postala je poznata zbog operacije nosa, ali 'najomraženija žena u Britaniji' kaže da joj se ljubav prema botoksu obila o glavu. Carla Bellucci, koja tvrdi da je glumila depresiju kako bi pristupila operaciji nosa putem NHS-a (Nacionalne zdravstvene službe), nije mogla sklopiti jedno oko samo nekoliko tjedana prije svog vjenčanja. Ova 41-godišnja mama kaže da njezina ovisnost o botoksu znači da bi mogla izgledati poput 'Frankensteinove mlade' na svom vjenčanju koje je za samo pet tjedana, prenosi The Sun.

Carla, koja živi sa svojim zaručnikom Giom i svoje troje djece, 17-godišnjom Tanishom, 15-godišnjim Jaydenom, i 14-mjesečnim Blueom, kaže: 'Volim botoks. Moram potrošiti oko 1200 funti godišnje na izglađivanje svojih sitnih bora, a to radim od svoje 26. godine, tako da je to gotovo 17 tisuća funti. Dakle, kada su dvije različite klinike stupile u kontakt sa mnom i pitale me jesam li zainteresirana za besplatne tretmane, prihvatila sam'.

VEZANI ČLANCI: 

Unatoč savjetu NHS-a da trebate pričekati najmanje tri mjeseca između zahvata botoksa, Carla je uspjela ugurati četiri posjeta u isto toliko tjedana, skačući iz jedne klinike u drugu kako bi osigurala da će joj napraviti sve što je zamislila. Ali, kad joj se lice počelo navikavati na postupke, Carla je primijetila da nešto nije u redu. 'Kad sam se vraćala kući nakon posljednjeg zahvata, primijetila sam da mi je lice kvrgavije nego inače', kaže ona, 'Moj zaručnik Gio je to odmah primijetio, ali mislila sam da samo dramatizira'.

No, do sljedećeg jutra Carla je shvatila da postoji ozbiljan problem. 'Uopće nisam mogla zatvoriti jedno oko, zapravo sam gledala poprijeko', kaže Carla, 'Botoksu je potrebno nekoliko tjedana da postigne puni učinak pa možete zamisliti koliko sam bila zabrinuta. Svakim danom bilo je sve gore i gore. Sada se postupno otvara, ali vrlo postupno. Čini se da imam jako lijeno oko - samo se nadam da to neće biti trajno'.

VEZANI ČLANCI: 

Tajming nije mogao biti gori za Carlu koju trenutno dijeli samo pet tjedana od njezinog vjenčanja iz snova na Zelenortskim otocima. 'Ne mogu vjerovati da mi se ovo dogodilo - ne sada', kaže Carla, 'Nemam pojma što ću učiniti ako se sve ne popravi do vjenčanja. Izgleda da ću morati nositi povez na oku. Nažalost, ne mogu puno učiniti, to je samo igra čekanja'. Carla kaže da iako je shrvana, shvaća da je odgovorna za ono što joj se dogodilo: 'Znam da je sve ovo moja krivnja i natjerala me da shvatim da sam ovisna o botoksu. Gio mi je uvijek govorio da pretjerujem, do te mjere da sam svoje termine počela tajiti'.

'Nadam se da će drugi učiti na mojoj greški i biti oprezniji. Htjela sam iznijeti koliko opasno može biti - svi mislimo da je botoks potpuno bezopasan jer nije kirurški zahvat. Kada idete na te tretmane, daju nam se ti obrasci o svim rizicima, ali ja ih čak ni ne pogledam da budem iskren, ali stvarno bi trebala. Ovo me iskustvo nije odvratilo za cijeli život, ali sigurno ću ići manje nego prije. Ne mogu živjeti bez toga, ali ću svakako biti opreznija'.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije