Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrozile mnoge

Prijateljice online 'popljuvali' zbog prostih tetovaža koje se nadopunjavaju : 'Jeftino i neukusno!'

Reddit
29.03.2022.
u 10:30

Odlučile su tetovirati tetovaže koje jedna drugu nadopunjuju, pa kada jedna ispruži ruku kako bi pokazala tetovažu, druga prijateljica mora učiniti isto.

Nakon što su online podijelile fotografiju svojih sličnih tetovaža dvije su prijateljice 'popljuvali' pratitelji na društvenim mrežama - uz izjave da su im tetovaže ‘smeće’.

Prijateljice su naime odlučile tetovirati slike koje se međusobno upotpunjuju, pa jedna kad ispruži ruku pokaže tetovirane riječi  “B**ch, pogodi što”, a druga napravi isto da otkrije riječi "B**ch, što”

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Foto: Reddit

Jedna je od njih fotografiju tetovaža podijelila i na Redditu s natpisom "Imam tetovažu koja se nastavlja na tetovažu moje najbolje prijateljice", no korisnici nisu bili impresionirani.

“Jednostavan način da uočite morone”, komentirao je jedan, dok je jedna korisnica dodala; “Mame su vam sigurno ponosne...”

"Pomalo je ružno tetovirati vulgarnost na ruci, ali iskreno sam ljubomorna na njihovo prijateljstvo”, komentirala je treća korisnica.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije