Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Preuređen Primin salon u Sesvetama

Svečano otvorenje ovog vikenda!
24. studenoga 2017. u 10:13 253 prikaza
Preuređen Primin salon u Sesvetama
Foto: Promo

Na više od 2.000 četvornih metara, preuređeni Primin salon u Sesvetama predstavlja novu kolekciju namještaja za 2018. godinu, uz brojne primamljive pogodnosti za kupce i posjetitelje!

Od 23. do 25. studenog u Prima namještaj u Sesvetama (Rimski put bb, Jelkovec) sve kupce i posjetitelje očekuje mnoštvo lijepih iznenađenja. Minimalna ušteda od 30% na sav asortiman, posebne slavljeničke cijene odabranih proizvoda, mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata* i velika fešta uz tamburaše te besplatan ručak za sve kupce!

U sklopu svečanog otvorenja, bit će predstavljen i nekad nadaleko poznati bjelovarski Majburger. Majburger se odnedavno ponovno proizvodi na inicijativu grada Bjelovara, a u suradnji s njegovim autorom, poznatim kuharom Brankom Ognjenovićem Medenim. Zajedno s volonterima udruge “Renato – kuhari bez granica” masterchef Branko Ognjenović peći će Majburgere za sve kupce Prime. Svečano otvorenje ima i humanitarni karakter jer će Prima udruzi “Renato – kuhari bez granica” donirati dio sredstava ostvaren od prodaje toga dana. Svi će kupci imati priliku zavrtiti Primin nagradni kotač te osvojiti primamljive darove, a najmlađe posjetitelje će razveseliti kokice i šećerna vuna.

55 prodajnih salona i 8 vlastitih proizvodnih pogona čine Primu najvećim lancem salona namještaja u Hrvatskoj. Glavna misao vodilja u cjelokupnom procesu stvaranja funkcionalnog, privlačnog i dugotrajnog namještaja od najkvalitetnije domaće sirovine su želje i zahtjevi kupaca i klijenata. Primin salon u Sesvetama to potvrđuje, čijim je preuređenjem istočni dio Grada Zagreba obogaćen najkvalitetnijom ponudom namještaja.

*Odnosi se za iznose veće od 8.000 kuna. Vrijedi za Diners i American Express kartice te Visa i Mastercard kartice u izdanju Zagrebačke banke.

Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Sigurnost na hrvatskim cestama

A1 izdvaja za Vas