Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još uvijek ne zna zašto

Preletjela 2500 km kako bi vidjela muškarca kojeg je upoznala preko interneta, a on je ostavio 'na cjedilu'

Twitter
07.10.2020.
u 12:30

Upoznao ih je zajednički prijatelj, koji također nikada nije osobno upoznao muškarca, a Jasmine je za njihov sastanak potrošila 2500 kuna, s petosatnim kružnim letom.

Jasmine Triggs (23) prošlog je tjedna odlučila otputovati iz svog grada Fort Waynea u državi Indiana do Houstona u Teksasu kako bi upoznala muškarca s kojim je razgovarala preko interneta. Ipak, nije sve ispalo kako je zamišljala - čim je zakoračila u avion, tajnoviti muškarac, identificiran samo kao Jamal, blokirao joj je broj, a Jasmine je ostala slomljena srca i sama u zračnoj luci, prenosi Daily Mail. Sada upozorava druge da ne nasjedaju na laži preko interneta.

- Pričala sam s njim tjedan dana kada me pozvao da dođem u Teksas. Razgovarali smo cijelo jutro na dan mog putovanja. Svakodnevno smo razgovarali o tome gdje je išao u školu, kako je bio navijač i imao tvrtku za robotiku. Svidio mi se kroz upoznavanje. Govorio je da jedva čeka da me vidi i da mi je pripremio svoju dnevnu sobu - ispričala je Jasmine.

Upoznao ih je zajednički prijatelj, koji također nikada nije osobno upoznao Jamala, pa nije mogao znati da će se ovako nešto dogoditi.

Zašto nas riječ 'budem' u mladosti višestruko košta kasnije u životu:

1/4

- Kad sam bila u avionu, svima sam mogla poslati poruku osim njemu i tada sam shvatila da me blokirao. 

Srećom, Jasmine je uspjela doći do prijatelja koji je živio u blizini i ostala je kod njega nekoliko dana, ali još uvijek joj nije jasno zašto je samo tako ostavljena u zračnoj luci. Na povratni let potrošila je 2500 kuna.

Kasnije je podijelila svoju priču na Twitteru kako bi upozorila druge ljude na opasnosti od susreta s ljudima koje su upoznali putem interneta.

- Možda je mislio da je to smiješno, a možda ima ženu ili djevojku. Kako god bilo, nije me trebao ostaviti na aerodromu. U cijelu situaciju bilo je uključeno još ljudi koji su mi tvrdili da su mu brat i sestra. Sada više ne znam što je istina i živi li on uopće u Teksasu. Ako ćete se naći s nekim, prvo ih nazovite na video poziv i natjerajte ih da vam kupe kartu. Pazite da vas tamo ne ostave jer da nije bilo mog prijatelja, ne znam što bih učinila - kaže Jasmine.

On ima 110, a ona 104 godina te su najstariji par na svijetu:

Ključne riječi

Komentara 4

LM
loncar.mato
19:24 07.10.2020.

je naivna

Avatar Damating
Damating
18:04 07.10.2020.

Sucker

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
18:02 07.10.2020.

Nije ga nikad niti upoznala. Što je očekivala s osobom koju nije niti upoznala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije