Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smetaju ih stereotipi

Parovi s velikom razlikom u godinama: "Stariji je od mojih roditelja, dio djece stariji je od mene, no slažemo se"

Instagram
30.04.2020.
u 07:00

Ovakve veze često su meta predrasuda i osuda društva, ali ovi parovi pokazali su da su njihove ljubavne priče suprotne svim stereotipima.

Većina ljudi smatra da prevelika razlika u godinama između parova nije dobra te da je često uzrok svađama i neslaganjima. Društvo često na takve parove gleda s negodovanjem te s predrasudama i osudama. Parovi s velikom razlikom u godinama podijelili su svoje nekonvencionalne priče kako bi razbili predrasude društva da su ovakve veze zasnovane na materijalnim interesima ili psihološkim problemima, prenosi Daily Mail.

Parovi diljem svijeta podijelili su priče o tome kako su se upoznali na Instagram profilu @agegaplife. Među nekim parovima razlika je deset godina, no među nekima čak je do trideset godina razlike, a oni su ponosni na to. 

Iako je u većini veza muškarac stariji, to nije slučaj kod Camille, 48-godišnjakinje, koja je od svojeg partnera starija 23 godine. Upoznali su se tako što mu je dala posjetnicu sa svojim brojem te ju je on odlučio nazvati. “Imali smo nekoliko problema u početku veze, ali nakon pet mjeseci zaključili smo da je ovo najbolja veza u kojoj smo oboje bili”, rekla je Camille.

Foto: Instagram screenshot

Britanka Alice ima partnera koji je 33 godine stariji od nje, a zajedno su već tri godine. “On je stariji od mojih roditelja, a troje njegove djece starije je od mene, no svejedno se slažemo kao normalna obitelj”, rekla je Alice.

Foto: Instagram screenshot

Između Laurie Marie (23) i njezina partnera Davida Olivera (52) trideset je godina razlike. “Zajedno smo već dvije godine i jako smo zaljubljeni. Naša ljubavna priča započela je kada sam slušala CD Davidova punk banda, a zatim sam ga potražila na Facebooku. Postali smo prijatelji, a brzo nakon toga i par. On je moj najbolji prijatelj, a i moja srodna duša”, otkrila je Laurie. 

Foto: Instagram screenshot

Studentica iz Brazila (20) upoznala je svog partnera (38) tijekom nastave na sveučilištu gdje je studirala vizualnu umjetnost, a on glazbu. Rekla je kako je to bila ljubav na prvi pogled. “Imali smo jako velikih problema s prihvaćanjem, pogotovo od moje obitelji. No mi vjerujemo u srodne duše i borimo se za našu ljubav. Sada smo zaručeni. Imamo internetsku stranicu gdje dijelimo našu ljubav i pokazujemo za što se borimo”, istaknula je.

Foto: Instagram screenshot

Holly Marie ima partnera koji je 28 godina stariji od nje, a zajedno su već dvije godine. “On je prva osoba zbog koje se osjećam živo u vezi. Način na koji pokazuje ljubav i privrženost je poseban”, ispričala je.

Foto: Instagram screenshot

Susy (46) sa svojim partnerom (26) već je dvije godine, a ove su se godine i vjenčali. “Imali smo mnogo negativnih prepreka koje smo morali pobijediti, ali jako smo sretni zajedno. Nikad nisam znala da veza može biti ovakva. Osjećam se deset godina mlađa, a on deset godina stariji pa i ne vidimo razliku”, rekla je.

Foto: Instagram screenshot

Emma Colleen Walker (20) upoznala je svog partnera Michaela (41) kad je bila u srednjoj školi. Michael je bio njezin profesor, ali svoju su vezu započeli nakon što je Emma završila srednju školu i kada su se sreli na proslavi mature. “On je moj najbolji prijatelj i moja bolja polovica. Koliko god to zvuči kao klišej, kada nekoga volite, godine su samo broj.”

Foto: Instagram screenshot

Alexa Nicole (25) godinu dana je sa svojim partnerom Markom (55). “Prije dvije godine upoznala sam čovjeka koji je promijenio moj život. zajedno smo već godinu i pol dana, ali svakog dana sve se više zaljubljujem u njega. Nikad nismo ni primijetili razliku u našim godinama jer su naše duše povezane”, rekla je.

Foto: Instagram screenshot

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Komentara 2

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:24 30.04.2020.

Evo i moje predrasude. Da starija osoba iskreno voli mlađu osobu (cca 30 godina mlađu od sebe) nikad joj ovo ne bi napravila. Problem je u tome što u ovakvim slučajevima starija osoba najviše voli sebe, pa uza se veže toliko mlađu osobu. S kim će mlađa osoba provesti, ako sve bude u redu zadnjih 25 do 35 godina života i kakva kvaliteta života će joj (mlađoj osobi) biti zadnjih deset godina partnerovog života. A možda sam samo pogriješio u razmišljanju, tj. možda je ovo normalno za one kojima je ovo peti brak (starije osobe iz ovakve veze) i prvi od 5 brakova mlađoj osobi.

Avatar ElizabethAV75
ElizabethAV75
14:42 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije