Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna potrošnja

Potrošit će 5 tisuća eura na božićne poklone za svoju djecu: 'Svatko će dobiti 60 poklona'

Laura Whyte
14.12.2023.
u 16:30

Tako će njeno dvoje djece, od 8 i 12 godina, ove godine zajedno dobiti 120 darova.

Mama dvoje djece će svojim mališanima kupiti po 60 darova i potrošiti nevjerojatnih 5000 eura. Laura Whyte odlučila je usrećiti svoju djecu gomilom darova nakon što je zaradila pravo malo bogatstvom svojim radom - i nije je briga ako se ljudi s tim ne slažu. Ova 30-godišnjakinja ne osjeća krivnju što je potrošila ogroman novac jer je prvi put došla do ovako velike svote i želi da se njezina djeca osjećaju posebno, prenosi The Sun.

Tako će njeno dvoje djece, od 8 i 12 godina, ove godine zajedno dobiti 120 darova. Među njima je VR set, bicikl, odlazak na putovanja i poklon iznenađenja od 700 eura. 'Osjećaj je nevjerojatan', kaže Laura iz Aberdeena, 'Sada se više ne osjećam krivom zbog trošenja novca. Prije je postojao proračun, ali sada ga nema. Činjenica je samo da ne moramo planirati proračun... ne moramo početi planirati sljedeći Božić u siječnju'.

VEZANI ČLANCI:

Laura pretpostavlja da će njezinoj djeci trebati neko vrijeme da otvore sve svoje darove na veliki dan. Obitelj će početak siječnja provesti u škotskoj kolibi, uživajući u hidromasažnoj kadi i stolu za bilijar. A, Laura kaže da su potrošili i stotine eura samo na dekoracije u posljednjih nekoliko godina. Najviše što je potrošila na dar za svoju djecu ove godine je 700 eura, ali je rekla da ne želi otkriti o čemu se radi.

Obitelj će također potrošiti do 700 eura na hranu, grickalice i pića za Božić. 'Ove smo godine očito potrošili malo više nego što bismo inače jer imamo novca', kaže Laura. Ona tvrdi da zarađuje nevjerojatnih 6 tisuća eura mjesečno putem OnlyFansa. 'Prije bismo morali birati što ćemo im pokloniti, ali sada im mogu darovati ono što žele', dodala je, 'Nakon Božića idemo na odmor kojem se radujemo. Prije nismo baš nikamo otišli, a sada možemo, pa mislim da su više uzbuđeni zbog tog dijela'.

VEZANI ČLANCI: 

Laura je ranije dospjela na naslovnice nakon što je optužila druge žene u svom gradu da su ljubomorne na njezinu karijeru OnlyFans. Kaže da se nada da će uskoro napustiti svoj gradić Aberchirder i kupiti dovoljno veliko zemljište za izgradnju studija koji drugi kreatori sadržaja mogu iznajmljivati.

Pripremite se za Božić: Evo kako zapakirati poklone da izgledaju savršeno i elegantno!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije