Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesen/zima

Pogledajte najbolje kampanje ove sezone - glumci vs. modeli

gary oldman
Foto: Prada
1/10
29.07.2012.
u 00:01

I dok se svake sezone u kampanjama gotovo uvijek pojave i neka nova lica, čini se kako će nam se ove jeseni/zime gledati s plakata smiješiti sve više glumaca

Budući da je Gisele Bundchen fotografijama s plaže na kojoj je ponosno pokazala svoj trudnički trbuščić svima dala na znanje da je drugi put trudna, \"it\" manekenka prošle sezone prepustila je kampanje za najpoznatije svjetske brendove drugim lijepim kolegama.

Osim manekenki, od Karmen Pedaru, Erin Wasson i Amber Vallette do Lindsey Wixson i Aymeline Valade, u najboljim kampanjama ove sezone zablistale su i glumice poput Dree Hemingway, Chloe Sevigny, Ashley Greene i Gabriella Wilde, ali i muškim glumcima ne ide loše kao modelima. Tako su Gary Oldman, Garrett Hedlund, Jamie Bell i Willem Dafoe odigrali svoje uloge za Pradu.

No ne smijemo zaboraviti ni na dečke. Tu su Guccijev frajer Staffan Lindstrom, omiljeni model Giorgija Armanija i Michaela Korsa Simon Nessman te Britanac Josh Beech kojeg obožava Ermanno Scervino. No ovo je sigurno i uspješna godina za bolje polovice Julije Restoin Roitfeld, Olivije Palermo i Kylie Minogue - Robert Konjic tako je osvojio Bally, Johannes Huebl DKNY, a Andres Velencoso Loewe. U galeriji pogledajte najbolje kampanje ove sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije