Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo za odlikaše

Pogledajte kako izgleda odmaralište u kojem noć stoji 100 tisuća eura

Banwa, Filipini
Foto: Banwa privat island
1/5
07.05.2019.
u 10:59

Vjerojatno je najbolji način za dolazak na ovaj otok hidroavion ili pak helikopter iz Manille. Hidroavion za devet putnika stoji 990 dolara ili 11.580 dolara za putovanje helikopterom s pet putnika.

Sto tisuća eura za jedno noćenje može mnogima zvučati nevjerojatno i sasvim nedodirljivo. No, što ako vam kažemo da to i ne mora biti tako?

Možete li zamisliti svoj idealni godišnji odmor na privatnom otoku, u netaknutoj prirodi, a koju bi mnogi bez ikakve zadrške mogli nazvati "rajem na zemlji"?

Riječ je o otoku Banwa, smještenom u arhipelagu Palawan na Filipinima, koji se smatra ''posljednjim ekološkim utočištem'', a prema podacima na njihovoj web-stranici, prostire se na više od 60 tisuća četvornih metara. I za cijenu od 100 tisuća eura na noć, dobit ćete upravo to. Cijeli otok, piše Daily Mail. 

Banwa, Filipini
1/5

Na web stranicama tog odmarališta piše da je to ''privatan svijet u kojem vrijeme stoji'' i gdje se temperature rijetko kad spuštaju ispod 30 stupnjeva Celzijevih. Smještaj je potpuno luksuzan. Izgrađeno je šest vila od kojih svaka ima privatni infinity bazen, terase s hidromasažnom kadom i prozore koji se protežu od poda do stropa.

U ponudi su vile s jednom, dvije i četiri spavaće sobe, kao i ekskluzivni apartman u kojem mogu biti smještene 22 osobe.

Foto: Banwa privat island
Foto: Banwa privat island

Restoran koji se nalazi na otoku posluživat će vam svježe uzgojenu lokalnu hranu, a bez dodatne naplate možete uživati i u spa centru i to u neograničenom broju tretmana. Na raspolaganju vam je i izbor različitih aktivnosti kao što su ronjenje, jet-ski, jedrenje, joga i tenis, a možete uživati i u promatranju morskih kornjača i ptica naziva megapodius karakterističnih za to područje. 

Vjerojatno najbolji način za dolazak na ovaj otok jest hidroavion ili pak helikopter iz Manille. Hidroavion za devet putnika stoji 990 dolara ili 11.580 dolara za putovanje helikopterom s pet putnika.

U vilama je moguće smjestiti 48 osoba pa je moguće podijeliti trošak. U tom bi slučaju noćenje po osobi stajalo 2083 dolara, no morate na otoku boraviti najmanje tri ili pet noći, ovisno o dobu godine.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

Komentara 1

BB
branimir.bauer.9
12:25 07.05.2019.

Nemoralno, ne etično, grešno, odurno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije