Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša ljeotica u Vogue

Plus size model mora biti jaka osoba, imati karizmu i ne smije biti povodljiva

Lucija Lugomer
Foto: Privatni album
12.02.2016.
u 12:00

Lijepu Luciju Lugomer iz Zagreba otkrili su i talijanski modni časopisi, a ona kaže da joj je sada samo nebo granica

Lijepa 22-godišnja Zagrepčanka Lucija Lugomer živi svoj san. U kratko je vrijeme djevojka koja na svom profilu savjetuje kako pronaći lijepu odjeću većih brojeva postala poznati plus size model.

Prije dva dana priča o njoj objavljena je u talijanskom Vogueu.

– Javila mi se novinarka Voguea, vrlo zainteresirana i zadovoljna mojim uspjehom. Intervjuirala me putem maila. Dosta sam čekala objavu i već sam mislila da je riječ o nekoj šali, no u utorak sam se jako ugodno iznenadila kada su je poslali – uzbuđeno nam kaže mlada ljepotica.

– Nakon ovako velikog uspjeha plan je – ići dalje. Samo nebo zna gdje mi je granica – govori nam Lucija i priznaje da uz pohvale među komentarima ima i ljubomore.

– Uvijek će među ljudima biti zavisti, ali na to se više uopće ne obazirem – kaže.

A na pitanje kakav je svijet modelinga, iskreno objašnjava: – Iz moje perspektive to je lijep posao u kojem stalno komuniciraš s ljudima. Najbitnije je pronaći i zavoljeti sebe, nakon toga ništa više ne predstavlja granicu. Znam da mnogo žena misli da je za plus size model dovoljno imati određenu građu tijela. Ali to nije istina. Osoba mora biti jaka, imati karizmu, biti komunikativna, nepovodljiva, mora imati vremena i znati ljude, imati stila i dobro se nositi sa svim poteškoćama.

>>Žene se trebaju ponositi oblinama

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:18 15.02.2016.

na ovoj fotki izgleda ik, ali u Google-Lucija Lugomer-pa u "slike"...katastrofa

LI
lietuva
12:48 12.02.2016.

Stvarno je lijea ta naša ljeotica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije