Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije sigurna je li bila u pravu

Platila je dva mjesta u avionu zbog debljine: ‘Žena se naljutila što nisam dopustila njenom sinu da sjedne!’

Shutterstock
22.12.2023.
u 15:30

Žena je ispričala kako je iznenada do nje došla neka mama tražeći da se ugura na jedno sjedalo kako bi njezin sin mogao sjesti na drugo

Jedna žena s viškom kilograma ostala je frustrirana nakon žestoke svađe sa suputnicom na letu. Naime, kupila je dodatno sjedalo kako bi osigurala da će joj biti udobno u zrakoplovu nakon što je prethodno imala loša iskustva s letom zbog viška kilograma, piše The Sun.

Na Redditovom forumu objasnila je situaciju zbog koje se osjećala "loše" do kraja svog putovanja. 34-godišnjakinja je iskreno govorila o aktivnom pokušaju mršavljenja, ali se još uvijek smatrala pretilom. “Išla sam vidjeti brata i njegovog muža za Božić u drugu zemlju, a budući da sam debela, rezervirala sam dodatno mjesto kako bi i meni i onima oko mene bilo udobnije. Znam da je glupo plaćati dodatno mjesto, ali tako je. Sve je išlo glatko, od prijave do osiguranja i ukrcaja, barem u početku", započela je u objavi.

VEZANI ČLANCI:

Žena je ispričala kako je iznenada do nje došla neka mama tražeći da se ugura na jedno sjedalo kako bi njezin sin mogao sjesti na drugo. Mama je navodno napravila scenu kada je žena to odbila, jer je platila posebno da ima više mjesta na letu. “Rekla je stjuardesi da kradem sjedalo njezinu sinu. Pokazala sam svoje karte koje dokazuju da sam platila dodatno mjesto. Stjuardesa me pitala mogu li se pokušati ugurati, ali ja sam rekla ne, da želim dodatno mjesto koje sam platila. Dječak, za kojeg je mama rekla da ima 18 mjeseci, trebao joj je sjediti u krilu, što joj je stjuardesa na kraju i rekla da napravi. Cijeli sam let dobivala prljave poglede i pasivno-agresivne primjedbe od nje i osjećala sam se malo loše jer je dječačić izgledao kao da ga je teško čuvati. Jesam li ja u krivu?", upitala je korisnike foruma.

Ogroman broj odgovora na objavu tvrdio je da je mama u krivu. Mnogi su pokušali uvjeriti ženu da se ne bi trebala osjećati krivom što se odbila pomaknuti. "Ona je u krivu jer nije kupila mjesto za svog sina i pretpostavila je da će se netko drugi odreći mjesta koje su oni platili. Vjerojatno se nadala da će biti dodatnih mjesta na letu kako ne bi morala platiti i htjela je iskoristiti stvar", napisala je jedna osoba. 

“Zbog toga mrzim putovati za vrijeme praznika. Stalno letim, ali za praznike ljudi jednostavno polude. Ta je žena bila i gruba i u krivu. Napravila si točno ono što si trebala učiniti i iznenađen sam da joj stjuardesa nije odgovorila kako je trebala. Nemoj dopustiti da se zbog te jedne nepristojne žene osjećaš loše. Zaslužuješ da ti bude udobno", komentirao je drugi korisnik. "Već je dovoljno loše što ste morali kupiti dodatno sjedalo, ali nečuveno je da vam ga netko zajedno sa stjuardesom pokušava ukrasti. Drago mi je da si se čvrsto držala protiv njih", glasio je još jedan komentar. "Jedini prihvatljivi odgovor stjuardese u toj situaciji trebao je biti: 'Žao mi je, ovo je mjesto zauzeto' ", dodala je četvrta osoba. 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

Komentara 3

BA
bacenheider
16:51 22.12.2023.

Netreba griznja savjesti,placena su dva mjesta i tocka,a mama ako je htjela da joj sin sjedi trebala mu je kupit kartu.

AL
alkemičar
01:00 23.12.2023.

Nema se zasto osjecati lose jer nije nista krivo napravila. Unaprijed je rezervirala i uredno platila 2 mjesta da joj bude lakse i udobnije za putovat, a to sto nadobudna mama s djetetom nije ucinila isto je njen problem na koji je trebala prije misliti. Ne moze ocekivati od drugih da se odreknu mjesta kojeg su platili da bi ona i dijete mogli skupa sjediti. Zato sto ona ima dijete ne daje joj to zapravo da ga koristi kao moralnu ucjenu i da igra na kartu suosjecanja kod drugih da dobije sve sto hoce. Moze je gledat poprijeko, zamjerati i duriti se koliko god ju je volja al sama si je kriva i nitko drugi. Osim toga, stjuardesa je trebala reci toj nadobudnoj materetini da je ta zena platila 2 sjedala i da su zauzeta i gotovo. Sigurno joj nije mislila refundirati trosak za sjedalo kojeg se trebala odreci u njenu korist.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:11 22.12.2023.

Treba staviti porez na debele i sprdati se s istima dan i noć... za njihovo dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije