Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štreber, debeljko...

Pet tipova dečki kojima biste trebale dati šansu

Poljubac,  ljubav (1)
PIXSELL
27.07.2012.
u 11:45

Štreber? Sramežljivko? Debeljko? Nije dovoljno dobar za vas? Možda vas članak u nastavku razuvjeri

Nije tajna da žene kod muškaraca traže određene kvalitete kao što su visina, fizička privlačnost, zdravo tijelo i duh, smisao za humor i samopouzdanje. Neki muškarci imaju sve te atribute koji odmah privlače suprotni spol, no neki i nemaju. Međutim, životni trener Marcus Osborne za Galtime piše da žena ne bi trebala nasjedati na priče o gospodinu Savršenom jer postoje mnogi neizbrušeni dijamanti kojima bi trebale dati priliku i otkriti da je jedan od tih tipova dečki – idealan.

Evo nekih alternativa gospodinu Savršenom. On možda nije Bill Gates, Will Smith ili George Clooney, ali svakako može postati vaš partner. Manje ili više savršen.

1. Štreber. Od svih tipova muškaraca štreber je onaj u kojeg se isplati dugoročno ulagati. Možda će doma imati kolekciju figurica Batmana, ali ti dečki zapravo stoje na čelu velikih kompanija i "proizvode" novac. Gledajte dalje od njihove društvene nespretnosti. Štreber je u pravilu sposoban, pametan, duhovit te lojalan i pouzdan partner.

2. Muškarac iz fast fooda. Njegov posao možda nije posao iz snova pa vam se može učiniti da frajer koji radi hamburgere nije previše ambiciozan, ali to je nezahvalna generalizacija. On je vjerojatno marljiv, a može imati i većih planova. Možda želi postati poslovođa ili jednog dana otvoriti vlastiti restoran. A možda mu je posao samo posao i ne želi ga donositi doma. Kako bilo, šteta je ako mu ne pružite šansu.

3. Nizak momak. Iako ih djevojke obično zaobilaze, niski dečki svoj nedostatak obično nadoknađuju svojim blagim karakterom i mogu biti vrlo suosjećajni i šarmantni. U dugotrajnom odnosu važno je razumijevanje, a ako želite nekoga da vas razumije, ovaj je momak idealan za vas.

4. Sramežljiv. On je samo dečko kojem treba malo dulje da se "zagrije". Možda mu nedostaje povjerenja u ljude, ali najvjerojatnije nije vješt u udvaranju. Možda ćete mu morati prići prvi. No kad ga pridobijete za sebe, posvećivat će vam svu pažnju na svijetu i postat ćete njegov prioritet.

5. Debeljko. Da, svi želimo da su nam partneri u dobroj formi. No znate li koja je najpoželjnija muška osobina za žene? Smisao za humor. A najčešće ga vežemo s debeljuškastim frajerom koji zna uživati u životu. Svijet ih je prepun. A i atletski građen momak s vremenom će dobiti trbuščić pa ćete biti na istom. Samo što ćete u prvoj varijanti pored sebe imati i nekoga tko će vas i nasmijavati. Uostalom, bonus može biti i to što vjerojatno zna i nešto skuhati ako voli papati. A onda mu neće biti problem ako i vi nabacite pokoji kilogram.

Komentara 10

CH
chemica
12:54 27.07.2012.

Inteligentan članak, nema što. "Životni trener" ( liči mi na "zanimanje" u rangu modnog stilista), ima nekoliko dubokoumnih savjeta kako bi emotivno nezrele osobe morale organizirati vlastiti život. Kada pročitaš ovakve besmislice, odmah ti postane jasno zbog čega se na "trulom Zapadu" raspadne skoro svaki drugi brak. E, "životni treneru", ili "kliknete" ili ne kliknete. Bio on potpuni kreten, smetlar ili atomski fizičar, uvijek nađe rupa zakrpu. Jadan je onaj kojem "treneri" moraju davati uputstva.

DU
Deleted user
12:56 27.07.2012.

@theku___la pravilan genitiv množine imenice dečko glasi dečkā (rjeđe i starinski, pa stilski obilježeno)­, dečki (stilski neobilježeno). Ovo kažu jezični stručnjaci.

TH
thekurcula
12:41 27.07.2012.

A jeste ste lii sigurni da je genetiv množine imenice dečko baš dečki? Po kojoj je to deklinaciji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije