Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna je

Pas spasio obitelj od požara: "Nanjušila je da počinje goriti oko utičnice"

willowthegreat20/Instagram
08.12.2020.
u 11:30

Hrabra Willow sa samo 10 mjeseci spasila je svoju obitelj od događaja koji je mogao završiti kobno.

Da su psi predivna bića i čovjekov najbolji prijatelj odavno je poznato, ali ipak nas svaki put šokiraju i dirnu svojim djelima. 

Sa samo nekoliko mjeseci počinju razvijati zaštitnički stav prema svom vlasniku, a da je to tako dokazala je i Willow, pirinejski planinski pas. Ima samo 10 mjeseci, ali jako je osjetljiva kada je u pitanju njezina vlasnica, Caitlyn Radel-Paaby. "Obožava se maziti i grliti", kaže Caitlyn.

Pogledajte preslatkog psića kojeg uspoređuju s rock zvijezdom:

Foto: willowthegreat20/Instagram

Jedne večeri vlasnica se vratila iz trgovine, a čim je ušla u kuću primijetila je da je Willow uznemirena. Iako su ostali članovi obitelji sjedili u prizemlju kuće, ona je nemirno šetala po katu. "Otišla je ispod stola i postala jako nervozna. Lajala je, ali nismo mogli shvatiti što se događa", kaže vlasnica i dodaje da je Willow zatim pokazivala na utičnicu.

"Dodirnula sam zid i shvatila da je jako vruć. Willow je nekako nanjušila to i spasila nas. Da nije to shvatila, kuća bi nam izgorjela vjerojatno. Nikada nije ovako nešto napravila i ostali smo šokirani."

Vlasnica kaže da je Willow jako vezana za cijelu obitelj, prenosi UNILAD.

Foto: willowthegreat20/Instagram

Ovo je psić s najslađim očima na svijetu, a na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja:

1/8

Komentara 3

Avatar Ena4444
Ena4444
02:57 09.12.2020.

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, obožavam pse.

MO
montello
18:18 08.12.2020.

bravo willow to se zove pas

LO
Lolita3
13:41 08.12.2020.

Što više upoznajem ljude, sve više cijenim životinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije