Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toksičan odnos

‘Partner me toliko kontrolira da čak određuje i vrijeme kada idem na spavanje'

Shuttershock
16.12.2021.
u 20:00

Zabranio joj je gledanje televizije i čitanje knjiga dok on spava.

Jedna 49-godišnja žena ima partnera dvije godine, a posljednjih šest mjeseci zajedno žive. Počela je shvaćati koliko je njihov odnos toksičan, pa se za pomoć obratila psihoterapeutkinji Deidre putem portala The Sun.

"Ima 54 godine, zaista zna biti divan, ali jako je temperamentan kada se raspravljamo. Ne želi ni sagledati stvari iz mojeg ugla, samo priča preko mene i okrene stvari tako da ja ispadnem kriva", napisala je.

Počeo joj je određivati u koliko sati da ide u krevet, rekao je da mora zaključati kuću u 22 sata jer on odlazi na spavanje... "Neko vrijeme sam se dobro nosila s tim njegovim ponašanjem, ali počeo mi je braniti da gledam televiziju, da čitam knjigu, gledam mobitel - sve kako bi on mogao odmarati. Trebam li ga ostaviti?"

Ne žele se vezati: Ovi horoskopski znakovi ne podnose ideju braka!

Deidre odgovara: "Ovo je klasično kontroliranje u vezi. Po tvojoj priči čini se da je nasilan čovjek i bojim se da bi stvari samo mogle ići na gore. Vrijeme je da odeš, a ne bi bilo loše i da se obratiš nekom centru za pomoć."

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije