Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Oženili su se i rastali u samo nekoliko sati: Mladoženja došao pijan, mlada ga ostavili zbog drugog

Shutterstock
23.09.2021.
u 10:30

Ceremonija je bila puna skandala.

Cearia (24) i četiri godine stariji partner Sam odlučili su se, nakon dugo godina veze, vjenčati. Par je organizirao cijelu ceremoniju, a Cearia je u emisiji TLC televizije, Gypsy Brides US rekla da je nervozna, ali da će je smiriti jedini član obitelji kojeg ima - 21-godišnji rođak Kyle. 

Dopratio ju je do oltara, a ona je odmah osjetila da mladoženja bazdi po alkoholu i da nije potpuno svoj. 

"Nije me mogao pogledati u lice, ispalo mu je prstenje iz ruku...", rekla je Cearia koja se ipak udala za dugogodišnjeg partnera. 

U koliko sati ste rođeni? Taj podatak otkriva mnogo o vašoj osobnosti!

 

Tijekom slavlja je primijetila da je Sam u sve gorem stanju i da ne prestaje konzumirati alkohol. Njezino razočaranje primijetio je rođak Kylie i predložio joj da se odmah rastane i pobjegne s njim - jer je godinama zaljubljen u nju!

Nesretna mlada je pristala i nije marila za to što ju svi uzvanici vide kako preko krova bježi s rođakom - i novim partnerom, prenosi India.com.

Sam i ona ubrzo su se rastali i nisu više u nikakvom kontaktu.

Ovo je 12 najbizarnijih razloga zbog kojih su ljudi zatražili razvod braka!

1/12

Komentara 3

MO
montello
12:30 23.09.2021.

Nije za svakoga vjencanje

MO
modovisisajteMaraschino
10:57 23.09.2021.

"mlada ga ostavili"

DU
Deleted user
08:18 24.09.2021.

pa jel to normalno, bila je u vezi duuugo sa tim tipom, a njen rođak joj je bivši dečko -pa kad joj je bio dečko??? dok je bio maloljetan, sa 16, a ona punoljetna? ahahahaa pa da, originalan članak navodi emisiju "Đipsi Brides"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije