Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Ovako izgledaju Victoria's secret anđelice bez make-upa

Adriana Lima
Foto: Instagram
1/2
17.11.2015.
u 13:32

Isklesane jagodice, savršeno utegnuta tijela, brončana koža i savršena kosa obilježje su najpoznatijih modela na svijetu među kojima se nalaze it cure Gigi Hadid, Adriana Lima, Doutzen Kroes i Alessandra Ambrosio

Anđelice Victoria's Secreta među najljepšim su ženama svijeta, a bez make-upa izgledaju podjednako lijepo kao i kad koračaju modnom pistom.

Isklesane jagodice, savršeno utegnuta tijela, brončana koža i savršena kosa obilježje su najpoznatijih modela na svijetu među kojima se nalaze it cure Gigi Hadid, Adriana Lima, Doutzen Kroes i Alessandra Ambrosio.

Tajna savršenog izgleda? Konzistentnost u njezi odgovarajućom preparativom, puno sna i dobra prehrana, tvrde anđelice.

Dodali bismo da ima nešto i u sjajnoj genetici. Ipak, niti anđelice ne izgledaju uvijek poput modela koji samouvjereno i zavodljivo njišu bokovima pod reflektorima modnih revija.

Crvenilo nakon dobro odrađenog treninga, šarmantne pjegice i malo stanjene obrve odali su nam da se ispod glamura i ove mlade žene osjećaju baš poput nas – savršeno nesavršeno.

Adriana Lima

Foto: Instagram/Wanda Nara

Gigi Hadid

Foto: Instagram/Wanda Nara

Fotografije ostalih ljepotica bez make up-a potražite na portalu Fashion.hr

>>Odradila je prvi 'catwalk' kao Viktorijina anđelica, a zbog naslovnice Voguea 'trpi' brojne kritike

Komentara 4

GR
grodar
13:47 17.11.2015.

Ljepse nego severina sa sminkom

IK
ikonoklast
14:20 17.11.2015.

a vidi nosa kakav je može sa isilovcima komotno

PU
pulizg
16:35 17.11.2015.

meni su ruzne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije