Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Ovaj film proglašen je najboljim božićnim filmom: Slažete li se?

Shutterstock
15.12.2021.
u 09:15

Svi su ga pogledali barem jedan put...

Music MagPie sastavio je listu top najgledanijih i najomiljenijih božićnih filmova, a nije teško pogoditi koji se našao na prvom mjestu.

U kina je stigao 16. studenog 1990. godine, na Googleu ga se tražilo 5 090 010 puta, na Twitteru se spomenuo 1 047 390 puta, a zaradio je vrtoglavih 476.684.675 dolara - najviše od svih blagdanskih filmova.

Najveća obožavateljica Božića: Cijelu sobu dekorirala je u božićnom stilu i potrošila preko 64,000 kuna!

Pogađate, radi se o malom Kevinu koji ostane sam kod kuće dok njegova mnogobrojna obitelj odlazi na putovanje. 

Sam u kući i Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku većini su najomiljeniji filmovi koje, iako ih znaju napamet, upale svake godine barem jednom kako bi dočarali duh Božića.

Nakon njega slijedi Vilenjak iz 2003. s Willom Ferrellom u glavnoj ulozi, Zapravo ljubav, nezaobilazni mrzitelj blagdana, Grinch, a na petom mjestu našao se Čudesni Božić iz 1994. godine.

Stavljate li i vi ovako lampice na drvce? Cijeli život to radite – krivo!

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

SA
satroman
10:28 15.12.2021.

Koji shit Sam u kući. Od retardiranih roditelja kojima bi trebala socijalna uzeti djecu (zaborave klinca) do nasilja kojeg ima više nego u kojem Van Dameovom filmu. Je, real Božić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije