Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Nakon samo tjedan dana dopisivanja, otputovala je s nepoznatim mladićem u Meksiko: Nije baš završilo slavno...

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
13.12.2021.
u 11:30

"Imaš sreće da si još uvijek živa", poručili su joj ljudi.

Abby Gagnepain, studentica na Državnom Sveučilištu Michigan, upoznala je jednog mladića na Tinderu, a nakon što su se "matchali", počeli su izmjenjivati poruke.

Dopisivanje je trajalo tjedan dana, a on ju je već pitao želi li s njim na jedno putovanje, u Meksiko. Iako je bila malo sumnjičava jer su se tek upoznali, Abby je pristala, kupila kartu, spremila kofer i otputovala.

Odmah su "kliknuli" i narednih nekoliko dana proveli su kao pravi dugogodišnji par - uživali su na bazenu, plaži, plovidbi brodom, u izlascima... Sve je bilo romantično i napeto, ali stvari su se naglo preokrenule čim su sletjeli s avionom natrag kući.

Neimenovani mladić zahvalio joj je što je putovala s njim, ali on ipak misli da "ovo među njima neće funkcionirati". 

Abby je cijelu priču podijelila u obliku TikTok videozapisa i dok su je neki tješili zbog slomljenog srca, mnogi su joj pisali da je napravila vrlo riskantan potez i da ima sreće što je sve zapravo prošlo tako dobro. 

"Barem još uvijek imaš sve organe", napisao je netko komentar na koji su se drugi nadovezali: "To putovanje moglo je zaista završiti kobno po tebe".

Djevojka je, kako prenosi The Sun, odgovorila da su njih dvoje ostali prijatelji i da nema potrebe da ljudi pišu ružne komentare o njemu.

@abgag1111

#greenscreen starred in a real life rom com🤡🤡🤡 #truestory #foryou #fyp #greenscreen #disco

♬ All Eyes On Me - Bo Burnham

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

Ilustracija
1/5

Komentara 2

MO
montello
15:31 15.12.2021.

Nikad ne znas kakav je tko iza ekrana

NE
Neno12
06:13 14.12.2021.

I kaj sad da je zakonom kaj je nakon tjedan dana nije htio zenit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije