Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vole ih

Majka oduševila popisom božićnih poklona koja nijedna žena ne želi dobiti: Slažete li se?

Pixabay
13.12.2021.
u 12:22

Sprejevi za tijelo i nakit u obliku srca samo su neke od stvari na njezinom popisu

U posebnim prilikama, kao što su Božić, rođendani ili godišnjice, može biti teško pronaći savršen poklon za svog partnera. No, ako je vaša voljena osoba žena, možda je dobra ideja znati što one ne žele.

Za to je zaslužna korisnica Instagrama, Alexandra Cunningham, koja je podijelila svoje mišljenje o poklonima koje većina žena vjerojatno neće htjeti dobiti, kako prenosi Mirror.

U viralnoj objavi na svom profilu, Alexandra je podijelila nekoliko predmeta koje po njezinom mišljenju "nijedna žena zapravo ne želi za Božić".

"Osim ako se to ne traži, ne, hvala! ⁣Pošaljite i podijelite svim lijenim partnerima koji kupuju ovakve poklone!", objasnila je u objavi.

Popis neželjenih poklona počinje personaliziranim dekama, onima na kojima su fotografije para i obitelji i prijatelja. Zatim predlaže da izbjegavaju kupnju "poklon paketa za kupanje koji izazivaju infekciju", koji sadrže mirisne pjenušave kupke, losione za tijelo i gelove za tuširanje, plus šarenu spužvu.

Također je otkrila da su sprejevi za tijelo veliki ne kao i svaki oblik nakita u obliku srca.

Objava je podijelila njezine pratitelje, a neki su je pohvalili što je progovorila i rekli da je to sve istina, no drugi su priznali da su zahvalni za svaki poklon koji im se da.

"Rekla sam svom mužu ako mi je da nakit u obliku srca da je to znak da me uopće ne poznaje i da bismo trebali prekinuti", rekla je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: "Moja svekrva uvijek mi daje one pakete za kupanje. U lavandi."

Dok je netko drugi rekao: "Žao mi je, ali ja bih cijenio sve što mi je netko dao." "Volim sve te stvari", priznala je jedna žena.

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi:

1/6
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
01:06 16.12.2021.

Poklonu se ne gleda u zube.Ja prihvacam svaki poklon i zahvalna sam na njemu.Takve zene izbirljive i nzahvalne netrebaju nista dobit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije