Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Otkriveno kada će žene najčešće varati svoje partnere

Žene počinju varati iz mnogih razloga. Vjerojatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila kemija među njima iako se još uvijek vole
10. svibnja 2017. u 19:10 2 komentara 40178 prikaza
Žena s dva muškarca
Foto: Thinkstock

Da ga žena prevari, svakom je muškarcu zastrašujuća pomisao, no sasvim je izgledna, pokazali su rezultati istraživanja.

Portal za oženjene i udane Victoria Milan, na kojem pronalaze partnere za izvanbračne afere, iznosi podatak da se na toj platformi nalazi više od pet milijuna članova. Nedavno je proveo studiju među svojim korisnicima kako bi utvrdio kada žene počinju varati svoje partnere.

zavođenje,seks,ljubav glupost se isplati Najveće gluposti kojima su muškarci zaveli žene

Pregledom korisničkih podataka žena svih dobnih skupina iz zemalja širom svijeta, uspjeli su doznati kada žene započinju izvanbračnu vezu.

Trideset posto registriranih članica iz Velike Britanije, a koje traže izvanbračnu aferu, imaju između 25 i 29 godina. Španjolke najčešće varaju u dobi između 40. i 44. godine.

Iznenađujuće Zajedno su 34 godine, a tajna uspjeha njihove veze je zbilja neobična

Žene iz Sjedinjenih Država najčešće će se upustiti u aferu u dobi od 35,5 godina. Najčešće je riječ o ženama koje su u braku u prosjeku 8,5 godina, a pokazalo se da će žene globalno najčešće početi varati kada su u braku 7 ili 8 godina, tvrdi osnivač portala za upoznavanje izvanbračnih partnera Sigurd Vedal.

Istraživanje Otkrivena čarobna brojka: Ovo je idealan broj seksualnih partnera prije braka

– Počinju varati iz različitih razloga. Vjerojatno im suprug ne pridaje dovoljno pažnje i poštovanja koje zaslužuju ili se izgubila kemija među njima iako se još uvijek vole, napominje.

Ima i onih koji imaju brak otvorenog tipa, objašnjava, i u tom slušaju oba partnera imaju i druge partnere kako bi zadovoljili fizičke potrebe dok oboje i dalje osjećaju jaku emotivnu vezu jedno prema drugome. 

varanje kakva ideja Varao je svoju ženu, a ona je smislila nevjerojatan način da mu se osveti masturbacija RAZBIJAMO TABU! Masturbirate, a u vezi ste? Je li to zamjena za loš seks i oblik varanja partnera'? inovacija Ovo je spas za loš, nekvalitetan i rijedak seks?
ARHIVA - Srebro u kombinaciji, povijesna olimpijska medalja Ivice Kostelića
TEŠKA ODLUKA
Pavlek u suzama umirovio Antu Kostelića: 'Tako je trenutno najbolje...'
Ivanić-Grad
Grad po svačijoj mjeri
Ivanić-Grad: Moderna sredina pogodna za svakoga
  • Avatar Brkoni
    Brkoni:

    Najcesce ce varati kad mognu.

  • Avatar tonci123
    tonci123:

    Moja susjeda kaže... mlađe je slađe... pa se u 45oj klepa ko luda