Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Varao je svoju ženu, a ona je smislila nevjerojatan način da mu se osveti

I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zalužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete.
08. svibnja 2017. u 14:46 1 komentara 36100 prikaza
varanje
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/5

Pametan muškarac pametno raspolaže svojim novcima i vjerojatno ima neku ušteđenu svotu. Nepromišljen muškarac, vara svoju ženu. I onda žena, baš kao što to uvijek bude tako, jednom dozna da ju suprug vara. 

I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zaslužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete. 

prevara, laganje, lažljivac Bolna sudbina 'Muž me ostavio zbog šogorice i to nekoliko mjeseci nakon bratove smrti'

Jedna od takvih je Kolumbijka Sandra Milena Almeida. Nakon što je doznala da je njen suprug vara i da planira uzeti njihovu životnu ušteđevinu i otići od nje s tim novcima, Almeida je progutala 7.000 tisuća dolara ušteđevine, piše Daily Mail

Imala je u planu na taj način ih zadržati za sebe, no zbog jakih bolova u želucu morala je potražiti liječničku pomoć. Završila je na operacijskom stolu, liječnici su uspjeli spasiti dio novčanica. Ukupno nešto više od 5.000 dolara, a ostatak novčanica je uništen pod djelovanjem želučane kiseline. 

zavođenje,seks,ljubav glupost se isplati Najveće gluposti kojima su muškarci zaveli žene prekid veze sada znamo Ovi muškarci nikad neće priznati da su u krivu. I to zbog ovoga... razvod kakav scenarij 'Doznao sam na medenom mjesecu da me žena vara...'
Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • listodveceri:

    mozete li napisati koji clanak kako je netko nekome oprostio a ne samo osvetio ????