Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Varao je svoju ženu, a ona je smislila nevjerojatan način da mu se osveti

I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zalužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete.
08. svibnja 2017. u 14:46 1 komentara 36071 prikaza
varanje
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/5

Pametan muškarac pametno raspolaže svojim novcima i vjerojatno ima neku ušteđenu svotu. Nepromišljen muškarac, vara svoju ženu. I onda žena, baš kao što to uvijek bude tako, jednom dozna da ju suprug vara. 

I dok neke žene plaču i pokušavaju se utješiti da je bolje da su doznale i riješile se takvog muškarca koji ih ne zaslužuje, neke u tome ne vide utjehu već smišljaju vrlo kreativne načine osvete. 

prevara, laganje, lažljivac Bolna sudbina 'Muž me ostavio zbog šogorice i to nekoliko mjeseci nakon bratove smrti'

Jedna od takvih je Kolumbijka Sandra Milena Almeida. Nakon što je doznala da je njen suprug vara i da planira uzeti njihovu životnu ušteđevinu i otići od nje s tim novcima, Almeida je progutala 7.000 tisuća dolara ušteđevine, piše Daily Mail

Imala je u planu na taj način ih zadržati za sebe, no zbog jakih bolova u želucu morala je potražiti liječničku pomoć. Završila je na operacijskom stolu, liječnici su uspjeli spasiti dio novčanica. Ukupno nešto više od 5.000 dolara, a ostatak novčanica je uništen pod djelovanjem želučane kiseline. 

zavođenje,seks,ljubav glupost se isplati Najveće gluposti kojima su muškarci zaveli žene prekid veze sada znamo Ovi muškarci nikad neće priznati da su u krivu. I to zbog ovoga... razvod kakav scenarij 'Doznao sam na medenom mjesecu da me žena vara...'
Pametni grad
SVIJET BOLJIH MOGUĆNOSTI
Jeste li čuli za Ascaliu? Najvjerojatnije niste, ali uskoro bi mogli ovisiti o njima

A1 izdvaja za Vas

  • listodveceri:

    mozete li napisati koji clanak kako je netko nekome oprostio a ne samo osvetio ????