Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Otkako smo suprug i ja imali seks u troje s drugom ženom, naš seksualni život je sasvim prestao'

shutterstock
29.04.2021.
u 22:00

'Imali smo nevjerojatnu noć s njom, a sigurna sam da je i moj suprug uživao kao i ja. No onda se sasvim promijenio, postao hladan prema meni i rekao kako ne želi više to ponoviti'

- Otkako smo suprug i ja imali seks u troje s drugom ženom, naš je seksualni život u potpunosti stao. Oduvijek sam bila znatiželjna prema ženama, a moj suprug je to znao kad smo počeli izlaziti zajedno u našim dvadesetima - napisala je jedna žena za The Sun.

Odmah su se povezali i imali odličan seksualni život, čak i nakon braka i djece. No, prošle godine, kada su njihova djeca imala školu od kuće, njihov seksualni život je patio. Odlučili su ga učiniti uzbudljivim te u svoj seks uvesti još jednu ženu.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Imali smo nevjerojatnu noć s njom, a sigurna sam da je i moj suprug uživao kao i ja. No onda se sasvim promijenio, postao hladan prema meni i rekao kako ne želi više ponoviti seks u troje. Od tada je naš seksualni život gori neko ikad prije. Više uopće ne želi seks sa mnom, a meni nedostaje intimnosti. Kako da ga uvjerim da mi je dovoljan? - nastavila je.

- Iako seks u troje zvuči zabavno, ne možete zanemariti emocije. Vaš suprug uživao je u maštanju o seksu u troje, ali u stvarnosti se osjećao izostavljeno i ljubomorno. Mislite li da možete biti sretni bez seksa sa ženom? Ako ne, to bi mogao biti ozbiljan problem. No, ako možete, morate svom suprugu dati do znanja da je on pravi za vas. Pokažite mu koliko vam znači - odgovorila joj je Deidre.

"Deepfake" tehnologijom oživjeli su fotografije: Mnogima omogućili ponovno vidjeti izraze lica preminulih roditelja i rođaka!

Komentara 2

GO
goodbadugly
07:05 30.04.2021.

Svakih tri četiri dana, ja i jedan prijatelj, odemo do jedne dame i obrađujemo je. Na kraju svi sretni i zadovoljni.

Avatar EtTore
EtTore
00:18 30.04.2021.

Svake godine, 7 dana, idemo negdje na karanje, zena, njena prijateljica Pia M i ja! Poslije i prije toga, sve normalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije