Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Otkako sam prevarila svog dečka, ne mogu spavati i bojim se da će shvatiti da nešto nije u redu'

shutterstock
29.03.2022.
u 20:00

Iako mu je rekla da ju je drugi muškarac pokušao poljubiti, nije mu rekla da je ona pristala na to...

– Ne mogu spavati jer sam prevarila svog dečka poljubivši nekoga i zamalo se poseksala s njim. Ja imam 25, a moj dečko ima 27 godina. On je stvarno divan i ne znam što me natjeralo da ga prevarim – napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Bila je na proslavi rođendana prijateljice kada joj je jedan muškarac prišao u baru. Oduševilo ju je koliko je zgodan, a kada je počeo razgovarati s njom, nije mogla vjerovati koliko je sretna. Zamolio ju je za ples i onda su se poljubili, a zatim i izašli van te se spremali seksati iza kluba.

– No onda sam odjednom došla k sebi, sjetivši se svog dečka, i stala. Rekla sam svom dečku da me netko pokušao poljubiti i bio je iznerviran, ali nije puno rekao. Osjećam se stvarno loše i jadno – nastavila je.

– Naravno da se osjećate loše, ali spriječili ste da stvar ode dalje od poljupca. Nije bilo u redu varati, ali niste napravili ništa što se ne može oprostiti. Ako ništa drugo, ovo vas je natjeralo da shvatite što ste mogli izgubiti. Vrijeme je da razriješite svoje osjećaje i nastavite kanalizirati svoju energiju u odnos koji imate – odgovorila joj je Deidre.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:34 30.03.2022.

Problem.je u njoj zasto se kajes ako varas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije