Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uh...

Otišao na prvi spoj s djevojkom i sve je bilo odlično dok za stol nije sjeo još jedan muškarac i razotkrio je

@pattymac2399/Tiktok
12.06.2022.
u 22:30

Odjednom, nepoznati muškarac je ušao u restoran i sjeo s njima za stol, a djevojka je u postala "blijeda kao duh".

 TikTok korisnik poznat samo po korisničkom imenu Pattyslap23 priključio se izazovu ove društvene mreže koji zahtjeva da korisnik ispriča priču o najgorem spoju na kojem je ikada bio. 

"Bilo je to prije dvije godine, u Bostonu. Izašao sam na prvi spoj s jednom curom, sve je bilo odlično, zabavljali smo se, išao sam platiti račun i trebali smo krenuti u kino...", počinje priču mladić.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Odjednom, nepoznati muškarac je ušao u restoran i sjeo s njima za stol, a djevojka je u postala "blijeda kao duh", opisuje. Pitao ga je može li mu kako pomoći, a muškarac je rekao da upravo sjedi na spoju s njegovom suprugom.

"Pitao sam je li joj to zaista suprug, ona je pokušavala pronaći neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji dio je bio kada joj je dotrčala kći i sjela u krilo."

Kako prenosi The Sun, djevojka je bila udana sedam godina, živjela je zajedno sa suprugom i kćeri, ali je, očito, htjela malo zabave sa strane.

Korisnici su bili šokirani njegovim iskustvom, ali su zaključili da je bolje tako nešto saznati na prvom spoju nego kasnije, kada se razviju osjećaji.

Kasnije je objavio još nekoliko videozapisa u kojima je ispričao da je muškarac odmah tražio rastavu od supruge, a Patty je ostao u kontaktu s njim i čak ga je jednom prilikom upoznao sa svojom prijateljicom s kojom je muškarac sada u vezi. 

@pattymac2399

##stitch with @findingmrheight Worst date you’ve been on ##fyp ##worstdate ##married ##likeforpart2 ##drphil

♬ original sound - Pattyslap23

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
04:14 13.06.2022.

tipično žensko.šta bi mi muški da nije takvih

ZA
zagabria8
18:56 13.06.2022.

Mi muški bi se zabavljali sa strane, a da nas neka kod kuće čeka i voli i pazi. Život je put odluka i određivanja prioriteta i postizanja kompromisa. Nema idealno

MO
montello
15:05 13.06.2022.

Sada je izgubila i muza i ljubavnika.htjela malo.šarati nije uspjela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije