Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznice za Terme Tuhelj

Osvojite obiteljsku ulaznicu za Terme Tuhelj

Terme Tuhelj
Foto: Promo
1/13
28.11.2018.
u 15:20

Vodena zabava nije rezervirana samo za ljetne mjesece. Provedite nezaboravan dan sa svojom obitelji!

Promjenjivo vrijeme i niže temperature nezahvalni su za planiranje boravka na otvorenom, no toliko dragocjeno vrijeme s obitelji treba iskoristiti na pravi način. Uz nove vodene atrakcije, zabave i dobrog raspoloženja u Termama Tuhelj neće nedostajati.

Foto: Promo

U Vodenom gradu ne morate se brinuti o tome hoće li djeci pažnju odvraćati mobiteli, tableti i ostali ekrani, toliko prisutni u našoj svakodnevici, jer neće stići razmišljati o njima – novi adrenalinski tobogani, ali i ostali sadržaji garantiraju nezaboravan provod u stvarnom svijetu. Osim toga, ovdje je sve na najvišoj razini sigurnosti tako da će se i roditelji moći opustiti. I dok se mališani zabavljaju u Vodenom gradu, roditeljima su na raspolaganju 25-metarski olimpijski bazen, wellness-bazen s jacuzzijima, vodenim slapovima i podvodnim masažama. Po želji se možete opustiti i u Svijetu sauna, ali i na brojnim sportskim terenima i fitnessu.

Foto: Promo

Večernji list svojim čitateljima daruje obiteljsku ulaznicu (2 odrasle osobe + 2 djece) za Terme Tuhelj koju možete iskoristiti do 30. prosinca 2018. godine. Od 28. 11. do 2. 12. odgovorite na naše nagradno pitanje. Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Dobitnika ćemo objaviti 3. prosinca 2018. do 15 sati.

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije