Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno prirodna

Osobna trenerica objavila fotografiju koju bi svaka žena odmah izbrisala

Madalin Giorgetta
Foto: Instagram
1/4
28.09.2017.
u 10:59

Iako na prvi pogled njezino tijelo izgleda savršeno, ona je pokazala da i ona ima svojih nedostataka

Osobna trenerica Madalin Giorgetta iz Australije objavila je neuobičajenu fotografiju na svojem profilu na Instagramu, kojom je izazvala brojne reakcije na internetu.

Iako na prvi pogled njezino tijelo izgleda savršeno, pokazala je da i ona ima svojih nedostataka.

 

When my sister originally took this photo of me I saw it and was like "eww gross delete delete". I forgot to delete it and kept it on my computer for months. I shared another similar more flattering picture on my Instagram (sans butt dimples) and never thought I would ever share the original photo. When @whandfmag were interviewing me for a piece on their body issue edition I attached 5 images, all pictures in which I thought I looked pretty good 😎I hesitated to send this picture as I didn't know how I'd feel about this being on every newsstand in Australia. In a "what the hell" moment I emailed it through, and the editor told me it was the picture there were deciding to print 🙈 Now that I see it in print, I'm extremely proud and so happy I made the decision to publish a photo of myself that shows me for me ☺️ no editing, no booty pose, just me, a giant coconut and my goofy grin 😬

Objavu dijeli Madalin Giorgetta (@madalingiorgetta)

Zbog toga je objavila fotografiju na kojoj sjedi pokraj bazena, a celulit na njezinoj stražnjici u prvom je planu. Ovu svoju fotografiju nije objavila samo na internetu već ju je poslala i urednici jednog časopisa da je objavi uz tekst o njoj.

Fotografija je nastala prije nekoliko mjeseci i Madalin ju je zapravo zaboravila obrisati, no sada joj je drago što to nije učinila jer je svijetu željela pokazati pravu sebe.

Madalin Giorgetta
1/4

– Kada vidim fotografiju, jako sam ponosna i sretna što sam je odlučila objaviti jer ona pokazuje pravu mene, bez uređivanja, bez poziranja za savršenu guzu, samo ja, veliki kokos i moj glupavi osmjeh – napisala je ona.

Komentara 17

Avatar varešak
varešak
12:41 28.09.2017.

Još uvijek je upotrebljiva.

Avatar 123456
123456
11:37 28.09.2017.

a zakaj lepotica ne nosi sise? Mogla bi komad prevelike guzice prebaciti na sise, pa bi i strije možda nestale!

DO
dommar36
12:50 28.09.2017.

Zaljubljena u samu sebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije