Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mare za druge

Ona ima 76, on 23, a zarađuju prodajom erotskog sadržaja: Mjesečna pretplata je 70 kn, nude svoje seksi scene

Instagram
01.12.2020.
u 12:30

Dva tjedna nakon njihovog prvog spoja, Almeda nije oklijevala prihvatiti kad ju je Gary zaprosio telefonom.

Almeda (76) i Gary (23) Hardwick vjenčali su se 2015. godine, dva tjedna nakon upoznavanja na pogrebu njezina sina Roberta. U to je vrijeme Gary imao 17 godina, a nedavno se rastao od 77-godišnjakinje, a Almeda je imala 71 godinu, kako prenosi The Sun.

Sada, pet godina kasnije, par je odlučio podijeliti svoju ljubav s drugima te su otvorili račun na stranici OnlyFans, gdje prodaju svoj erotski sadržaj.  

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Društvena mreža za odrasle omogućuje korisnicima, uključujući seksualne radnike, da komuniciraju sa svojim obožavateljima i zarađuju novac. Oni naplaćuju mjesečnu pretplatu 70 kuna, a nude seksi scene njih dvoje.

Almeda i Gary vjenčali su se na ceremoniji koju je Gary priredio u šest dana za samo 1200 kuna, a nakon vjenčanja uselili su se u Almedinu kuću zajedno s jednim njezinim unukom, koji je tri godine stariji od Garyja.

- Nisam tražila mlađeg muškarca, ali Gary je jednostavno bio savršen - rekla je Almeda. - Jednostavno sam odmah znala da je on taj. 

Nakon što je Almeda ostala udovica, a zatim izgubila i svog sina Roberta nakon napadaja, osjećala se iznimno usamljeno i tužno. Baš kako se osjećao i Gary koje je bio zarobljen u nesretnoj vezi sa starijom ljubavnicom. No, nakon njihovog upoznavanja, ovaj par ne može biti sretniji. 

Dva tjedna nakon njihovog prvog spoja, Almeda nije oklijevala prihvatiti kad ju je Gary zaprosio putem telefona.

- Almeda je u srcu toliko mlada da nas godine nikad ne smetaju, nikad zapravo ne razmišljamo o tome. Samo znam da je Bog uslišao moje molitve tog dana kad je ušla u moj život - rekao je Gary.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Komentara 2

HR
hrza
16:34 01.12.2020.

Ovo je teža bolest od korone.

LA
lajh1985
16:50 01.12.2020.

Ja razumijem da je ovaj htio nesto piknut,ali zasto su se rastali? I sad prodaju svoje uratke na porno strani koja se placa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije