Naslovnica Lifestyle

'Odmalena sam htjela biti majka. Našla sam donora sperme na Facebooku i zatrudnjela s 18'

'Znam da su neki zgroženi ovom mojom odlukom, ali ja sam tako htjela i odlična sam majka'
04. lipnja 2019. u 16:26 2 komentara 4337 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/5

Ann Barter, iz Halsteada, za svoj je osamnaesti rođendan htjela dijete. I dok je većina njezinih vršnjaka neprestano izlazila u klubove, ona je na Facebooku tražila donora sperme. Našla ga je u Facebook grupi te se odmah sastala s njim. Mladić je bio iz Londona, a sastali su se u jednom hotelu gdje joj je uručio spermu. Ann sada ima 19 godina te je majka osmomjesečne kćeri Anele. Ističe kako ne žali ni za čime jer je oduvijek htjela biti majka, piše The Sun.

Igranje DOMIŠLJATO Pogledajte kako je ova majka na šaljiv način 'kaznila' svoju djecu i nasmijala internet

- Mislim da sam rođena da budem majka, no nisam našla dečka koji bi htio osnovati obitelj tako rano. Našla sam ozbiljnu Facebook grupu i odličnog mladića. Znam da su neki zgroženi ovom mojom odlukom, ali ja sam tako htjela i odlična sam majka. Zrela sam, neovisna i ne žalim ni za čim. To je moje tijelo i nitko mi nema pravo govoriti što ću s njim - kazala je Ann.

Annin slučaj u budućnosti možda i ne bude tako rijedak. Naime, istraživanje provedeno 2012. godine pokazalo je da je četvrtina žena registriranih u banci za spermu bilo ispod 25 godina

izgrizena djevojčica Policija istražuje Majka se rasplakala kada je skinula dijete nakon vrtića: Zašto mi nisu ništa rekli?

- Odgojila me samohrana majka, tako da nikada nisam imala očinsku figuru, niti mi je ikada trebala. Upravo sam iz tog razloga dovoljno samouvjerena da ću dobro odraditi ulogu majke. Kada sam navršila 16 godina, odlučila sam da želim postati majka, te sam tada i krenula s potragom za donorom. U siječnju 2017. godine, upoznala sam Toma koji je imao 31 godinu. Imao je plavu kosu, plave oči te je diplomirao na Sveučilištu u Londonu.

Aaron Long donor sperme Srela oca svog djeteta prvi put 12 godina nakon poroda i zaljubila se

Znala sam da je baš on taj! Moja majka je ispočetka bila bijesna, te se nikako nije slagala s ovom odlukom, međutim danas mi je veća potpora nego bilo tko na svijetu. Ni moja rodbina nikako nije ovo odobravala, no danas svi ipak prihvaćaju. Kada sam bila trudna 3 mjeseca, objavila sam na Facebooku da sam trudna, te su me mnogi pitali za oca, na što sam ja rekla da sam zatrudnjela pomoću donora. Nikome se ne opravdavam i svakog dana uživam u majčinstvu!

Matija Vuica
Iskroji svoj život
Matija Vuica: Unikati i rad po mjeri nikada neće izaći iz mode

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar dr. Evil
    dr. Evil:

    Besplatna ugradnja?

  • svrake:

    urucio joj spermu hahaha ja mislim da je u tom hotelu tog dana bilo sperme na pretek