Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATO

Pogledajte kako je ova majka na šaljiv način 'kaznila' svoju djecu i nasmijala internet

Igranje
Foto: Shutterestock
1/3
28.05.2019.
u 14:31

Njezina je objava kolala društvenim mrežama i priskrbila brojne pozitivne reakcije

Casey je majka iz Australije, a na svojem je Facebook profilu podijelila jednostavan sistem kažnjavanja svoje djece. Objava je od onda postala viralna primivši tisuće lajkova i stotine komentara.

Naime, Casey je objasnila da ako pronađe igračke razbacane po podu, pokupit će ih i staviti u jednu veliku kutiju. Ako igračke ostanu u kutiji više od dva dana, bacit će ih u koš za smeće, piše The Sun.

Foto: Facebook/RTL

Na kraju im je ostavila napomenu da ako im smeta, i njih će baciti u koš za smeće.  Objava je tako nasmijala brojne korisnike, a mnogi su i sami prisvojili ovu metodu u vlastitoj kući. Jedna je majka komentirala i kako već neko vrijeme upražnjava sličnu metodu koja se zove 'Nedjeljna kutija'.

Foto: Shutterstock

Ako njezina djeca ne isprazne kutiju s igračkama i poslože ih na svoje mjesto do nedjelje navečer, svaka od njih 'leti' u koš za smeće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije