Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u braku

Očajan muškarac traži savjet: "Supruga me varala s najboljim prijateljem, ne mogu im oprostiti"

Shutterstock
12.12.2020.
u 19:26

Koliko god ju voli i želi joj oprostiti, ne može ih prestati zamišljati zajedno.

Jedan 38-godišnjak odlučio se obratiti savjetnici Deidre zbog problema u braku. Naime, njegov najbolji prijatelj iz škole i supruga godinu dana su imali aferu i spavali zajedno - i to čak u njegovom krevetu! Supruga želi da ostanu zajedno, ali on nije siguran u to jer je izgubio povjerenje.  "Pokrenuo sam svoju tvrtku, ali često dolazim doma umoran i mrzovoljan. Ipak sam svojoj obitelji mogao priuštiti sve", napisao je za The Sun. 

Njegov prijatelj postao je blizak s njegovom suprugom nakon što je počeo dolaziti k njima kući te saznao za probleme u braku. "Već mjesecima znam za njihovu aferu, ali ne mogu se pomirit s tim iako mi je supruga rekla da je to gotovo. "Jednostavno ne mogu prestati razmišljati o njihovom seksu. Više nismo intimni, ja spavam u drugoj sobi. Uskoro idemo na jedno putovanje, ali nisam siguran kako ću to izdržati."

Pogodite koji pojam su Hrvati najčešće googlali ove godine! Da, koronavirus. A u top 10 pretraga su i - masoni! 🤔

"Pokušajte iskoristiti odmor da ozbiljno razgovarate sa svojom ženom. Slušajte jedno drugo i nemojte se prekidati. Ako vam osjećaji podivljaju, udaljite se i izbrojite do deset. Supruga je kriva što vas je varala, ali često ste bili mrzovoljni i niste joj bili podrška. Kupite novi krevet i preuredite sobu. Nemojte je odmah prisiljavati seks, već počnite postupno s poljupcima i zagrljajima", odgovorila mu je Deidre.

Doznajte koji se horoskopski znakovi najbolje slažu u seksu:

1/4
Ključne riječi

Komentara 5

SE
sedam
19:41 12.12.2020.

Prevari i ti nju s tim prijateljem.

MO
montello
17:48 13.12.2020.

ne žali za njom okreni novu stranicu života.

OK
Omladinac koji to nije
15:40 13.12.2020.

Pa, ne moras im ni oprostiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije