Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I WISH

Novo ime na domaćoj modnoj sceni oduševljava magičnim kolekcijama. Uvjerite se!

Andrea Šket
Foto: Promo foto
1/7
17.06.2016.
u 09:00

Prve dvije kolekcije, Impress i Take a bow, nedavno su ispunile showroom u zagrebačkom centru Green Gold, koji će, zasigurno, vrlo brzo postati hit odredište zaljubljenica u modu i eleganciju

Svojim brendom ‘I WISH’, mlada dizajnerica Andrea Šket Škomac, dodatno je obogatila domaću modnu scenu, donijevši na nju nove modne ideje i izazove.

Showroom u Green Gold Centru nastao je kao rezultat dugogodišnje ljubavi prema modi i dizajnu. Kako bi proširila vidike na tim područjima te potaknula razvoj kreativnosti, Andrea je završila talijansku školu mode i dizajna – Callegari, nakon čega se hrabro upustila u ostvarenje svojih snova.

Foto: Promo foto

Prve dvije kolekcije, Impress i Take a bow, nedavno su ispunile showroom u zagrebačkom centru Green Gold, koji će, zasigurno, vrlo brzo postati hit odredište zaljubljenica u modu i eleganciju. Za hrabrije i odvažnije, dizajnerica je pripremila kolekciju Take a bow.

Zaštitni znak kolekcije velike su mašne izrađene od scuba i tila, koje na haljinama izgledaju glamurozno, a ujedno prate liniju tijela. U Take a bow kolekciji mogu se pronaći i kompleti hlača s korzetima i suknje s crop topovima, koji će naglasiti ono najbolje na svakoj ženskoj figuri.

Foto: Promo foto

Impress kolekcija sastoji se od 10 modela haljina izrađenih od likre i čipke, s dodacima satenskih i ukrasnih traka, u kojima će svaka djevojka privući i zadržati brojne poglede. U kolekciji prevladavaju nude nijasne, koje zrače nježnošću i ženstvenošću te su nosive u svečanim i večernjim prilikama.

Požurite i odaberite kreaciju po svom ukusu!

Foto: Promo foto

Komentara 1

PU
Pulchrum
18:25 17.06.2016.

Impress, Take a bow, showroom ... Imamo li hrvatske nazive za ove stvari, još uvijek je ovo Hrvatska, a ne Engleska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije